Видове обучение

Обучение по чужди езици

Училища ЕВРОПА предлагат:

Обучението по английски език в Училища ЕВРОПА® се провежда в 42 учебни бази в 37 града в България, в изнесените езикови кабинети в детски градини, в държавни и общински училища, на място във фирми и институции, или в онлайн в платформата за електронно обучение.

Изучаването на английски език в Училища ЕВРОПА® се провежда по следните формати:

  • Целогодишно езиково обучение: от 1 октомври до 31 май
  • Ускорено езиково обучение: 4-6 месеца през цялата година
  • Интензивно езиково обучение: 2-3 месеца през цялата година
  • Модулно езиково обучение: съгласно изискванията на клиентите

Училища ЕВРОПА® предлагат и други образователни инициативи за изучаване на английски език като летни езикови занимални, клуб по разговорен английски, подготовка за матура по английски, езикови лагери и обучение в чужбина за деца, ученици и възрастни през цялата година.

Професионално обучение

Училища ЕВРОПА® предлагат обучение по професии по програми, одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

Обучението може да бъде целогодишно, ускорено, интензивно или модулно, групово или индивидуално. Успешно завършилите получават сертификат от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association.

За програмите, свързани с професионалното обучение и одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/, се издава и сертификат, съгласно националните изисквания.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие. Обадете ни се!

Как да се запишете?
  1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в учебния център във вашия град – ще го намерите в УЧЕБНИ ЦЕНТРОВЕ.
  2. Ще Ви направим входящ тест за установяване на ниво на езиковите умения и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.
  3. Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!

Изпратете ни запитване чрез контактната форма и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

КОНТАКТНА ФОРМА

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail