Курсове за възрастни

Английски, немски, френски, испански, италиански, руски и други чужди езици

  • Целогодишно обучение в извънработно време, съботно-неделни занимания, интензивни летни и есенно-зимни курсове.
  • Изберете най-удобната за вас форма и схема на обучение.
  • Потърсете повече информация в учебния център във вашия град или ни пишете чрез контактната форма.

Английски език за възрастни

Курсовете по английски език за възрастни се провеждат целогодишно – от 1 октомври до 31 май, два пъти седмично, в удобно за вас време. Можете да се включите и в интензивните ни курсове по английски език, които организираме основно през летния сезон.

Обучението по английски език се води от висококвалифицирани преподаватели по оригинални английски учебници и помагала, с аудио- и видео-периферия и мултимедийни продукти.

Изучаването на английския език е съобразено с възрастовите особености и интереси. Развиват се езиковите умения слушане, говорене, четене и писане. Провежда се текущ контрол чрез езикови тестове по международни стандарти.

Предлага се и възможност за подготовка и успешно полагане на международно признати изпити.

Изучаването на английски език е организирано по нива, съответстващи на Общата европейска езикова рамка.

Ниво Adult – A1. Ниво по Общата европейска езикова рамка A1+ Breakthrough

Ниво Adult – A2. Ниво по Общата европейска езикова рамка A2 Waystage

Ниво Adult – A3. Ниво по Общата европейска езикова рамка B1 Threshold

Ниво Adult – A4. Ниво по Общата европейска езикова рамка B2 Vantage

Достигналите нива A2 и B1 могат да се явят на изпитите KET и PET на Cambridge, за които получават допълнителна безплатна подготовка.

Достигналите ниво B2 Vantage (Independent User) могат да продължат в следващите нива, вкл. в сертификатни класове за най високите изпити на Cambridge – FCE, CAE, CPE.

Сертификатната подготовка включва конкретна работа по отделните компоненти на изпита, както и занятия с практически тестове по формата. Преди регистрацията за изпита се прави Пробен тест, който се организира при реални условия и администриране, симулиращи самия изпит.

Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио.

Предлага се и специализирано обучение по английски език в зависимост от професионалните изисквания на клиентите. Програмите са разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   Обадете ни се!

НОВО! Програма „Училища ЕВРОПА+” - до 150 допълнителни часа безплатна онлайн подготовка за всички наши ученици.

Как да се запишете?

  1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в учебния център във вашия град – ще го намерите в УЧЕБНИ ЦЕНТРОВЕ.
  2. Ще Ви направим входящ тест за установяване на ниво на езиковите умения и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.
  3. Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!

Изпратете ни запитване чрез контактната форма и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

КОНТАКТНА ФОРМА

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail