Завърши учебната година в Училища ЕВРОПА - Казанлък

04 Юни 2016

Завърши учебната година в Училища ЕВРОПА - Казанлък. Учениците от всички нива получиха сертификатите си, издадени от ЕСЕТ и International Certificate Conference - Europe съгласно Общата европейска езикова рамка.

Остава едно последно предизвикателство – юнската сесия в оторизирания вътрешен изпитен център на Cambridge English Language Assessment. Всички регистрирали се за изпитите се чувстват спокойни и уверени в успешното си представяне. А и досегашните резултати на учениците на Училища ЕВРОПА през годините на изпитите за сертификати на Cambridge English Language Assessment доказват, че увереността им не е случайна - резултатите неотменно се движат в рамките на 87-98%!

Пожелаваме на всички прекрасно лято, много положителни емоции и хубави спомени. Очакваме ви наесен!

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail