Сертификати на Кеймбридж в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

17 Септември 2019

Измина още една успешна изпитна сесия в отворения подготвителен и изпитен център на Училища ЕВРОПА – В. Търново, който вече 25 години подготвя малки и големи за изпитите на Кеймбридж. През юни техните възпитаници на възраст между 10 и 43 г. за пореден път показаха езиковите си умения по време на изпита.

95 % от явилите се успешно доказаха знания и умения в пет различни нива от Европейската езикова рамка, като 20 % бяха с отличен резултат.

На официално тържество на 13 септември бяха връчени сертификатите от юнска изпитна сесия. На него бяха поканени всички бивши и настоящи възпитаници на езиковата школа със своите близки и приятели. За гостите на събитието беше организирана шоу програма с професионално озвучаване от Парти агенция “Феличита”. Изненада за всички бяха Максим Славчев и Ивелина Петрова от танцов клуб “Фиеста”, които изпълниха ча-ча-ча, румба и джайв.

Тъй като събитието съвпадна със суеверния петък 13-и, ученици и учители си направиха забавни снимки със специално изработена за случая фоторамка с черни котки и маски.

“За тези, на които тепърва им предстои кандидатстване или полагане на изпит на Кеймбридж, предлагаме нова програма с бонусна система +100 за обучаемите в сертификатните нива на Училища “Европа”. Програмата включва +100 часа работа във виртуална среда в нашата платформа под формата на онлайн практикум за изпитите на Cambridge Assessment English, тестове и упражнения за изпитите, дигитални книги за допълнително четене на вашите компютри, таблети или смартфони и др.”, сподели управителят на великотърновския клон Виктория Заевска.

Очакваме ви отново в класните стаи от 30 септември и ви пожелаваме спорна нова учебна година!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail