Велина от София получи стипендията „LEARNING SPIRIT” за месец юли!

19 Юли 2021

Велина Костова от учебен център „Люлин“ на Училища ЕВРОПА в София получава стипендията „LEARNING SPIRIT” за месец юли!

Поредната стипендия по програмата „Learning Spirit” на фондация „Ст. Атанасов” и ЕСЕТ ООД, която се присъжда всеки месец, е за Велина Костова от София. На церемонията по връчването присъстваха управителят на Училища ЕВРОПА за регион София - Маргарита Христова, която връчи наградата, учителката на Велина, както и щастливият баща.

Тази година Велина завърши в учебния ни център в ж.к. „Люлин“ в София ниво S4 с отличен успех. Момичето се обучава тук без прекъсване от ниво J2 досега и върви по стъпките на по-голямата си сестра, Калина, на която й предстои финално ниво в Сертификатния център в София, Proficiency и, разбира се, явяване на сесия за сертификат на Кеймбридж в оторизирания ни изпитен център за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

А най-малката сестра на двете момичета, Ралица, също учи при нас и ѝ предстои наесен да усвоява учебния материал в ниво S4.

Пожелаваме на Велина да продължи със същия дух и отлични резултати, каквито между другото показват с кака ѝ Калина в Софийската математическа гимназия "Паисий Хилендарски", където са ученички.

Припомняме, че стипендиантската програма е създадена с цел да поощри и възнагради любознателния дух на децата и усилията им в изучаването на чужди езици и ще бъде давана всеки месец на един ученик от  42 -та учебни центъра на Училища ЕВРОПА.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail