Училища ЕВРОПА – Враца откриха новата учебна година и раздадоха сертификатите на Кеймбридж

27 Септември 2018

На 26 септември, на Европейския ден на езиците, в Училища ЕВРОПА – Враца откриха новата учебна година и раздадоха сертификатите на Кеймбридж на своите ученици от лятната изпитна сесия .

Празникът се състоя в Етнографско-възрожденски комплекс „Свети Софроний Врачански“ към Регионалния исторически музей – Враца.

Заместник-кметът Петя Долапчиева бе официален гост на церемонията и заедно с Боян Савчев, ръководител на оторизирания изпитен център на Училища ЕВРОПА® BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, връчи престижните езикови квалификации на 17 възпитаници на школата.

На тържеството присъстваха още Владимир Христов – управител на верига Училища ЕВРОПА, Мариела Григорова - управител на Център за езиково обучение и професионално обучение Европа – Враца, директори на учебни заведения и родители. Присъстваха ученици на Училища ЕВРОПА, техните родители, близки и приятели.

Присъстващите бяха поздравени с изпълнения на деца от детски градини "Европейчета" и "Вълшебница" в града, както и от носителката на приз от конкурса за руска песен Вайлет Костадинова.

На добър час на всички през новата учебна година!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail