Училища ЕВРОПА – Велико Търново заслужи годишната награда "Георги Христов"

26 Ноември 2021

Наградата на името на основателя на веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА Георги Христов за духовност, креативност и прилагане на иновативни практики в чуждоезиковото обучение тази година бе присъдена на Училища ЕВРОПА – Велико Търново.

Виктория Заевска, управител на Училища ЕВРОПА – Велико Търново, благодари на всички свои колеги за отдадеността им през изминалата сложна в много отношения година и положените усилия за запазване на високо ниво на обучение.

Идеята за духовност, креативност и прилагане на иновативни практики в обучението е основополагаща за Училища ЕВРОПА вече повече от 25 години. Качественото образование и възпитаване на българските деца в любов към познанието, в любознание и дори любопитство е това, което може да промени настоящето и бъдещето на България. Всичко това, което може да се открие вече над две десетилетия и половина във всеки град в България, където има учебен център на Училища ЕВРОПА.

Надяваме се, че „Звездата на познанието и креативността“ на Георги Христов ще насърчи още повече качествената работа на учители, директори и всички, които са част от Училища ЕВРОПА в цяла България.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail