Училища ЕВРОПА - Ловеч раздадоха сертификатите на Кеймбридж

30 Септември 2019

На 28.09.2019 година в Училища ЕВРОПА - Ловеч на специално тържество бяха връчени сертификатите на Кеймбридж от юнската сесия на всички ученици, явили се успешно на изпитите на Cambridge Assessment English.

За поредна година учениците на Училища ЕВРОПА - Ловеч показаха блестящи знания и езикови умения, придобити с много труд през учебната година.

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят нови възможности за младите хора на България - да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло.

Преподавателите поздравиха своите възпитаници с отличните резултати. Учители и ученици си пожелаха успешна учебна 2019/2020 година, чието начало е на 30 септември.

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail