Възпитаници на Училища Европа от Югозападна България ще получат сертификати на Кеймбридж на тържествена церемония в Банско

15 Септември 2018

На знаковата за българската просвета и образование дата - 15 септември, семейството на Училища Европа с учебните бази в Югозападна България, ще отбележи поредното израстване на възпитаниците си.

38 ученици на Училища Европа от Перник, Радомир и Кюстендил ще получат заслужените с много труд, не само на изпита, но и през цялата учебна година, сертификати на Кеймбридж от юнската изпитна сесия.

За някои това е първото, за други - поредното, но не и последно стъпало в овладяването на английския език и в развитието им като личности.

Тази година има особено значение за нас – Училища Европа навършват 25 години!

25 години езиково обучение и сертифициране на най-високо ниво, в 43 учебни бази в 37 български града. Десетки хиляди са учениците, на които сме дали възможност да постигнат повече в своето образование, кариера и личностно израстване. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуваха през годините. Доверие, което ще продължим да заслужаваме с труда и знанията на всички наши учители, директори и служители във всяка класна стая.
За нас е чест, че отбелязваме 25-годишния юбилей на Училища ЕВРОПА и в значимия за българската история и вписания в световната карта на зимните курорти град Банско, който е и средище на многожанрови културни прояви.

За връчването на престижните международни сертификати от изпита на Cambridge English Language Assessment, на церемонията ще присъстват ученици на Училища ЕВРОПА от Югозападна България, включително и от най-младите ни учебни бази в Банско и Разлог.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail