Традиции и бъдеще в Училища ЕВРОПА - Плевен

03 Октомври 2022

На 01.10.2022, в ХГ „Илия Бешков“ в Плевен се проведе традиционното тържествено връчване на сертификатите на Университета Кеймбридж на възпитаниците на Училища ЕВРОПА – Плевен.

Чрез изпитите на Cambridge University Press and Assessment превърнахме в традиция ежегодното външно оценяване. Не случайно Училища ЕВРОПА са един от оторизираните изпитни центрове в България и единствен официален в Плевен.

В традиция се превърнаха и високите резултати на нашите ученици от всички възрасти. За поредна година, всички, които положиха изпит на лятната сесия, заслужено получиха сертификати, а тези с най-висок резултат са мнозина.

Традициите трябва да имат връзка с бъдещето. В Училища ЕВРОПА знаем, че тази връзка са нашите възпитаници – бъдещи учени, лекари, учители, мениджъри, лидери - и вярваме, че заедно, ученици, учители и родители градим доброто бъдеще.

Поздравяваме учениците за тяхното постоянство и трудолюбие, с които постигат своите заслужени успехи.

Благодарим на родителите за доверието, което ни оказват всяка година, като ни поверяват част от бъдещето на своите деца.

Възхищаваме се на преподавателите за професионализма и всеотдайността, с които ежедневно вършат своята отговорна и благородна работа.

На добър час през новата учебна година, тридесета поред за Училища ЕВРОПА.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail