Стипендията „LEARNING SPIRIT” за месец юни отива в Горна Оряховица!

11 Юни 2021

С радост можем да ви съобщим името на втория ученик на Училища ЕВРОПА, който получава стипендия по програмата „Learning Spirit” на фондация „Ст. Атанасов” и ЕСЕТ ООД.

Това е шестокласничката Даная Айдънова Мустафова от Горна Оряховица. Честито!

Момичето започва да посещава Училища ЕВРОПА когато е във 2 клас. Вече четири години показва много старание и отлични резултати в изучаването на английски език. Добрата новина за стипендията й дава сигурност, че ще продължи обучението си.

Ето какво сподели Даная пред нас: „ Бях невероятно развълнувана, когато ми казаха, че ще мога да продължа да уча. Харесвам езика, харесвам атмосферата в Училища ЕВРОПА и съм благодарна на г-жа Светлозара Тинчева, че ни помага толкова много. Искам и аз да стана учителка, но мисля, че каквато и професия да избера, езикът ще ми е в помощ. Щастлива съм, че продължавам в Училища ЕВРОПА и си мечтая да имам възможността и в бъдеще да уча в добри училища и университет.“

Припомняме, че стипендиантската програма е създадена с цел да поощри и възнагради любознателния дух на децата и усилията им в изучаването на чужди езици и ще бъде давана всеки месец на един ученик от  42 -та учебни центъра на Училища ЕВРОПА.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail