Сертификати на Кеймбридж за малки и големи от Перник, Кюстендил и Радомир

26 Септември 2022

58 сертификата на Университета Кеймбридж от ниво Young Learners English Tests до нивата First Certificate in English и Cambridge Advanced Certificate in English вече са в ръцете на учениците на Училища ЕВРОПА от Кюстендил, Радомир и Перник! Поздравления!

Церемонията се проведе за първи път в град Кюстендил, в салона на Художествена галерия "Владимир Димитров - Майстора". Събитието съвпадна неслучайно с емблематичния за града Празник на плодородието.

Гости на тържеството бяха, освен гордите родители на нашите възпитаници, Владимир Христов - управител на Европейски център за обучение и квалификация "Училища Европа", инж. Александър Пандурски - областен управител на област Кюстендил, Светослав Василев - главен секретар на община Кюстендил, които връчиха сертификатите и представителите на РУО- Кюстендил Любка Ковачева и Винка Стоименова, Елена Стоилова - директор на ПМГ-Кюстендил и Йордан Тодоров - общински съветник
В традицията на християнството, отец Генадий от храм "Свети Мина" отслужи водосвет за здраве и благополучие през новата учебна година.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail