Сертификати на Кеймбридж в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

16 Октомври 2020

Училища ЕВРОПА – В. Търново е отворен подготвителен и изпитен център на  на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж. и повече от 25 години подготвя малки и големи за изпитите за сертификати на Кеймбридж. През юли техните възпитаници на възраст между 9 и 35 г. за пореден път доказаха езиковите си умения по време на изпита. 95 % от явилите се успешно защитиха знания и умения в пет различни нива от Европейската езикова рамка, като 27 % бяха с отличен резултат.

На официално тържество на  10 октомври до паметник „Асеневци”  в старата част на града  бяха връчени престижните сертификати на Кеймбридж от Юнската изпитна сесия 2020 на езиковото училище. На него бяха поканени всички успешно защитили знанията си възпитаници на езиковата школа със своите близки, приятели и роднини.  

 “От името на целия колектив искам да Ви благодаря за подкрепата и затова, че макар и в условията на CoVid-19 успяхте да докажете знанията от наученото в учебните ни зали в старопрестолния град. Горди сме от успеха ви и ви желаем да продължавате да покорявате свои върхове по пътя, който чертаете. А ние ще продължаваме да ви съдействаме,  за да вървим напред, за да се учим и растем заедно.

За тези от вас, на които тепърва им предстои кандидатстване и полагане на изпит на Кеймбридж или още не са се записали при нас, напомням, че предлагаме специално разработена програма с бонусна система +100 за обучаемите във всички нива на Училища ЕВРОПА. Програмата включва +100 часа работа в нашата електронна платформа под формата на онлайн практикум, както за изпитите на Cambridge Assessment English, така и за затвърждаване на изучавания материал. Програмата включва и тестове с упражнения по лексика и граматика, дигитални книги за допълнително четене, състезателни игри и др.”, сподели Виктория Заевска, управител и преподавател във великотърновския клон.

Благодарим за съдействието на кафе-бар „Галерия” за приятната атмосфера и озвучаване на нашия празник, на лоби бар „Жардин” за предоставения кетъринг и на сладкарница „Асеневци” за чудесната торта „Училища ЕВРОПА” за нашите гости.

Желаем успешна учебна година на всички!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail