Седмица на отворени врати в Училища ЕВРОПА – Враца

25 Септември 2020

5% отстъпка при записване за новата учебна година!

 Седмица на отворените врати

28.09. - 2.10.2020 г.

По повод Европейския ден на езиците, Училища ЕВРОПА – Враца обявяват Седмица на отворените врати от 28 септември до 2 октомври 2020 г. включително.

Заповядайте да разгледате нашата база и да се запознаете с възможностите за обучение при нас. Виртуалната дъска ще бъде на разположение на децата, а родителите могат да се запознаят с методиката на съвременното чуждоезиково обучение, по която се води обучението при нас, с оригиналните учебни системи и висококвалифицираните ни преподаватели.

БЕЗПЛАТЕН ТЕСТ! Възползвайте се от възможността да направите безплатен тест за определяне на нивото си на владеене на английски език в Дните на отворени врати.

ЗАПИШИ СЕ С ОТСТЪПКА! Всички записали се в Седмицата на отворени врати и платили първа вноска, получават 5% ОТСТЪПКА от годишната такса!

Можете да се възползвате и от целогодишните ни отстъпки:

  • 10% - „Доведи приятел”
  • 20% - за втори член от семейството
  • 50% - студенти редовно обучение и учители
Очакваме ви всеки ден от 9.00 до 17.30 ч. в учебния ни център на площад „Св. Софроний Врачански“ №5, ет 2.
Повече информация на телефони: 0879 352 837 и 0884 723 639
За обучението
Курсове по английски език за деца и ученици

Обучението по английски език за деца през учебната година се провежда от 1 октомври до 31 май. Заниманията са два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. Децата учат в малки групи, в светли класни стаи с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват модерни учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

Сертификатни курсове

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, а езиковото ни училище във Враца е одобрен регионален център за подготовка за изпитите за сертификати на Кеймбридж. 

Ние ви предлагаме възможността да извървим заедно пътя от Young Learners до Certificate of Proficiency in English. Подготовка на високо ниво за изпитите за сертификати на Кеймбридж и явяване в оторизирания ни изпитен център.

Езикови курсове за възрастни

В Училища ЕВРОПА във Враца ще намерите разнообразие от възможности за езиково обучение за възрастни. Тук се организират целогодишни курсове по чужди езици, можете да се запишете и за интензивно обучение по английски език. При записване, нивото ви се установява с входящ тест и имате възможност да изберете подходящата форма и време на обучение.

Очакваме ви!
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail