Празнувай 25 години Училища ЕВРОПА, спечели GoPro

01 Юни 2018

Елате на 1 юни - 25 години Училища ЕВРОПА съвместно с "Празник на детските усмивки" с Радио FM+!

Бъдете с нас, за да участвате в детски състезателни игри с интересни награди, предоставени от Училища ЕВРОПА, "Екопак", Bioderma и др.

В програмата ще се включат: Маги Джанаварова, Дичо и Теди Кацарова, Искрата, Павел Колев и Ицака, LaTida, Вяра Пантеева с талантливите певци от "Мики Маус", шампионите по американски футбол "Софийските мечки", както и цирковите артисти, участници в "Мини Арт Фест" 8, който ще се проведе между 1 и 3 юни и е подарък за децата на София.

Гответе се и за весело парти и състезание с ролери благодарение на  Extreme sport, roleri.net. Ще празнуваме и в приятелската компания на атрактивните момчета от отбора на "Софийските мечки".

Освен това – ще можете да се качите и да си направите снимки с истински двуетажен лондонски автобус. Big Red Bus идва от Лондон в София за празника на Училища ЕВРОПА! А може и да участвате в играта ни за голямата награда - GoPro камера! Съвсем просто е: Направи си селфи с Big Red Bus, публикувай го като коментар под специалния ни пост, свързан с тази игра във фейсбук страницата на Училища ЕВРОПА - www.facebook.com/europeschools.net/ и може да спечелиш.

Ще можете да се запознаете и с предлаганите възможности за чуждоезиково обучение в учебните ни центрове в София, с подготовката и провеждане на изпити за сертификати на Кеймбридж в отворения ни оторизиран изпитен център на Cambridge Assessment English, с отстъпките за ранно записване за новата учебна година, както и с езиковите ваканции у нас и в чужбина, провеждани от EuropeGo и Училища ЕВРОПА. Празнувай с нас 25 годишния юбилей на Училища ЕВРОПА!

Направи си селфи с Big Red Bus, спечели GoPro HERO 5 Black 4K Action Camera!

Направи си селфи с Big Red Bus, дошъл специално от Лондон в твоя град, публикувай снимката като коментар под специалния ни пост, свързан с тази игра във фейсбук страницата на Училища ЕВРОПА  - www.facebook.com/europeschools.net/  и може да спечелиш GoPro камера! Празнувай с нас 25 годишния юбилей на Училища ЕВРОПА! Името на печелившия ще бъде изтеглено чрез томбола измежду всички участници.

 

Big Red Bus в София!

Кога? 1 юни, 17.00 ч.

Къде? Парк „Заимов“

(съвместно с концерт на радио FM+) 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail