Празник в Петрич със сертификатите на Кеймбридж

19 Септември 2019

На 13 септември Училища ЕВРОПА - Петрич организираха тържествена церемония по връчване на сертификатите на Университета Кеймбридж на всички малки и големи възпитаници, явили се успешно на изпитната сесия през месец юни 2019 г.

Тази година Училища ЕВРОПА – Петрич могат да се похвалят със 100% успеваемост на изпитите за престижните сертификати. 19 ученици, подготвени в учебния център в Петрич защитиха блестящо знанията и уменията, придобити с много труд през учебната година.

Официалната церемония бързо премина във весело парти на учители, ученици, техните близки и приятели.

Очакваме ви отново в класните стаи и ви пожелаваме спорна нова учебна година!

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail