Плевенските деца за пореден път сред най-успешните в изучаването на английски език

16 Септември 2019

Със заслужена гордост и много настроение възпитаниците на Училища ЕВРОПА – Плевен получиха своите сертификати от Cambridge Assessment English.

За поредна година ученици и учители доказаха, че плевенските деца се сред най-добрите в изучаването на английски език – 98 % са успешно издържалите изпитите на Кеймбридж.

На тържество в галерия „Илия Бешков“, бяха връчени 59 престижни сертификата на плевенските ученици на Училища ЕВРОПА, явили се на изпитите на Cambridge Assessment English през юни 2019.

Управителят на Училища „Европа“-Плевен, г-н Цветозар Маринов поздрави с високите постижения ученици, преподаватели и родители и сподели, че за 27 години през учебните зали на веригата са преминали хиляди ученици, и вече се обучават и внуци на някои от тях.

През всичките тези години, външното оценяване на Кеймбридж винаги е било стандарт в Училища ЕВРОПА. Над 20 000 обучаеми са доказали знанията си на най-популярните езикови изпити, традиционно с високи резултати.

На 30 септември започва новата учебна година в Училища ЕВРОПА, а сертификатният център на веригата организира през декември следващата изпитна сесия на Кеймбридж.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail