НОВО! Курсове по графичен дизайн и програмиране за деца

18 Септември 2020

От тази есен Компютърна академия IT Step , с подкрепата на Училища ЕВРОПА предлага обучения за деца между 9 и 14 години в сферата на дизайна и програмирането. Академията ще организира своята Малка Компютърна Академия в учебните центрове на Училища ЕВРОПА.

IT Step е част от международна организация, която има над 20 филиала в страни по цял свят. Академията обучава възрастни и деца и залага на малки групи, индивидуално отношение и опита на преподаватели практици.

Като част от курсовете си за подрастващи, IT Step предлага дългосрочна програма за деца между 9 и 14 години – Малка Компютърна Академия. Обучението развива универсални умения, които дават уникални предимства на децата, и ги подготвя за дигиталното бъдеще.

Малка Компютърна Академия създава у малчуганите умения, изключително важни за кариерното им развитие, и включва предмети като: запознаване с компютъра, дигитално рисуване, основи на блоковото програмиране, основи на графичния дизайн, програмиране, векторна графика, Minecraft. По време на обучението децата създават свои собствени проекти в екип или индивидуално. Съвместната работа развива у тях умения за сътрудничество, планиране и постигане на целите.

Цената на обучението е 120 лв. на месец, като курсовете стартират през ноември месец.

Компютърна Академия IT Step предлага и специални отстъпки, като може да се свържете с екипа на тел. 02 494 22 50, за да разберете как да се възползвате от тях!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail