Летен курс по английски език в Клуб „Приятели на Училища ЕВРОПА”

10 Юни 2017

ЕДНО НИВО ЗА ЕДНО ЛЯТО

Направете лятната ваканция на децата си пълноценна! Клуб „Приятели на Училища ЕВРОПА” предлага за децата от кв. „Обеля” обучение по английски език за  начинaещи от първи до трети клас, като курсът ще започне на 5 юни. Обучението ще се провежда в Народно читалище „Просвета 1928” в Обеля, намиращо се на площада. Висококвалифицираните преподаватели, които работят при нас и използваните учебници и помагала от световноизвестни издателства в сферата на чуждоезиковото обучение, са гаранция за качеството на получаваното образование.

Повече от двадесет години Училища ЕВРОПА® са лидер в чуждоезиковото обучение, с най-голямата верига от учебни центрове в цялата страна. Името ни винаги е било синоним на качество, което е доказано многократно от резултатите на нашите ученици у нас и по света, и от професионалната им и житейска реализация.

Ако попитате нашите ученици, те ще ви кажат, че идват с удоволствие на учебните занятия, а това е резултат от работата на специалисти от най-висока класа, модерна и приветлива обстановка и учебни помагала на световноизвестни издателства. Обучението е ориентирано според потребностите и възможностите на всеки от вас. Можете да овладявате езика както целогодишно, така и в ускорени формати, да изберете онлайн обучение или летни интензивни курсове, да учите индивидуално или модулно.

Завършилите курса ще могат да продължат обучението по английски език в Училища ЕВРОПА.

Нашата цел е:

  • Да постигнете езиковите умения, към които се стреми всеки от вас.
  • Да навлезете лесно и бързо в английския език.
  • Да получите специално внимание и отношение съобразно потребностите ви.
  • Да развиете езиковите си умения в модерна и приятелска среда.

Очакваме ви, с нас е интересно!

Детайли:

Обучението ще се провежда в Народно читалище „Просвета 1928” в Обеля.

Адрес: гр. София, , ул. „Ефрем Чучков“ №1, на централния площад.

Хорариум: 80 часа

Цена: 300 лева /възможност за разсрочено плащане/

Начало: 05.06.2017 г.

За повече информация ни потърсете на тел.02/936 20 28, или 0879 352 719

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail