Коледа с детски вълшебства в Кюстендил

20 Декември 2018

Празнично е настроението тази седмица в Училища Европа - Кюстендил. Последните за тази година учебни часове са посветени на Коледните и Новогодишните празници. Какво знаят за традициите, свързани с тези празници и какви са желанията им за идната година, споделиха учениците от ниво S2 с преподавател по английски език Стефани Стефанова. И разбира се, като възпитаници на Училища Европа от години, момчетата и момичетата проведоха празничния си час на английски език

Защо Коледа и Новогодишната нощ са толкова очаквани празници? Какви са традициите, с които ние, българите ги отбелязваме? Това са част от темите, които обсъдиха в последния си учебен час за тази година учениците на Училища Европа в Кюстендил от група Р1 с преподавател по английски език Евелина Димитрова. Празниците са специални и чакани от децата и заради подаръците, каквито имаше, заедно с пожеланията за здраве и по-успешна Нова година.
Коледа е сняг, елхи с празнична украса, весело настроение с приятели и с топлината от семейния уют в домовете. Така рисуват Коледа възпитаниците на Училища Европа в Кюстендил от ниво J2 с преподавател по английски език Анелия Димитрова. Последният учебен час за тази година бе очакван с нетърпение от децата, имаше и подаръци от Училища Европа и куп добри пожелания, за да има за всеки ден от 2019-та.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail