Коледа дойде по-рано за Анжела Илчева от Училища ЕВРОПА-Ямбол

09 Декември 2021

Анжела Илчева от Училища ЕВРОПА-Ямбол получава стипендията „LEARNING SPIRIT” за месец декември 2021 г!

Поредната стипендия по програмата „Learning Spirit” на фондация „Ст. Атанасов” и ЕСЕТ ООД, която се присъжда всеки месец на един ученик от 42 учебни центъра на Училища ЕВРОПА в България, е за Анжела Илчева от Училища ЕВРОПА-Ямбол.

Анжела се обучава тук от малка и показва отлични резултати през годината, включително и на изпитите за сертификати на Кеймбридж в оторизирания ни изпитен център към Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

Ето какво сподели Анжела: "Започнах да уча английски в Училища ЕВРОПА преди 6 години, тъй като езикът не ми се отдаваше особено. Благодарение на това, го заобичах и се превърна в любимия ми предмет.

Не съм избрала къде ще уча след като завърша средното си образование, но където и да кандидатствам, искам да имам предимството да притежавам световно признатия сертификат на Кеймбридж.

Благодаря на учителите в Училища ЕВРОПА за отдадеността и усилията, които полагат за да имаме тези отлични резултати в изучаването на английския език!"

Пожелаваме на Анжела да продължи усвояването на английския език със същия дух и отлични резултати!

Припомняме, че стипендиантската програма е създадена с цел да поощри и възнагради любознателния дух на децата и усилията им в изучаването на чужди езици и ще бъде давана всеки месец на един ученик от  42 -та учебни центъра на Училища ЕВРОПА.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail