Хелоуин парти в Училища ЕВРОПА – Велико Търново.Пакост или лакомство?!

29 Октомври 2022

 Училища ЕВРОПА – Велико Търново канят всички деца и родители на

 ХЕЛОУИН ПАРТИ:

 „Trick or Treat“

Пакост или лакомство

Какво е Trick or Treating?

„Пакост или лакомство“ е забавна съвременна игра, подходяща за всеки, готов да изпробва смелостта си с ПЪЗЕЛИ, ЗАГАДКИ  и много ХЕЛОУИН ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВА на достъпен английски език срещу награда.

Къде и как?

Кискащи се вещици, кървави вампири, скитащи духове, стенещи мумии и други зли сили ще посрещат гостите, чукащи на вратата, с неочаквани Хелоуин изненади в базата на Училища ЕВРОПА – Велико Търново на ул. Ниш 7, ет.4

Кога?

Ще отпразнуваме със страховито парти с музика, пакости и вкусни награди за всички на 29 октомври /събота/, между 10.00 и 12.30ч.

Какво още?

Всеки участник в състезанието, ще получи:

  • ЛАКОМСТВА и ФИРМЕН ПОДАРЪК, осигурени от УЧИЛИЩА ЕВРОПА – ВЕЛИКО ТЪРНОВО И ECET България
  • ТАЛОН – НОВИ КЛИЕНТИ с 5 % отстъпка от таксите за настоящата учебна 2022/ 2023г.
  • БЕЗПЛАТЕН ДОСТЪП до нашата ОНЛАЙН ПЛАТФОРМА с нови образователни ресурси от изучавани в системата на общото образование предмети от I до XII кл. по английски език, български език и литература, математика, история и др.

Желаещите да се потопят в духа на празника могат да се включат в нашите тематични предизвикателства на английски език и заедно да отбележим този стар КЕЛТСКИ обичай С ХИЛЯДОЛЕТНА ИСТОРИЯ!

За повече информация може да ни потърсите на тел. 062/628-561, 0879352677 и 0887366333 или на адрес, гр. Велико Търново, ул. Ниш 7, ет. 4.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail