HAPPY DAYS на 13, 14 и 15 септември 2021г. в Училища ЕВРОПА - София

13 Септември 2021

HAPPY DAYS 

13, 14, 15.09.2021г.

5% ОТСТЪПКА  ЗА ВСИЧКИ НАШИ КУРСОВЕ

Само на 13, 14 и 15 септември 2021 г. Училища ЕВРОПА - София предлагат 5% отстъпка от таксата за целогодишно обучение за всички клиенти, дошли да се запишат на място в офисите ни в София. Заповядайте в учебните ни центрове на ул. "Княз Борис I" № 135, в ж.к. „Люлин Център“, Бизнес център Краско, ул. „Архитект Георги Ненов“ № 31, и в ж.к. „Надежда“, бул. "Ломско шосе" № 112 на 13, 14 и 15 септември от 9.00 до 17.00 часа. Ще можете да направите безплатен входящ тест за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение. Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!

Онлайн или присъствено обучение

Повече от 25 години ние предлагаме чуждоезиково обучение на най-високо ниво, с непрекъснато разширяваща се палитра от курсове. Индивидуален подход към всеки обучаем. Модерни учебни системи и мултимедия. Целта, която си поставяме и постигаме, е всеки обучаем да придобие езиковите умения, към които се стреми, в модерна и приятелска среда, получавайки специално внимание и индивидуално отношение според потребностите си.  

 • Целогодишни и интензивни курсове по английски и други езици за деца и възрастни. 
 • Оторизиран център за подготовка и провеждане на изпити за международните сертификати на Кеймбридж.
 • Висококвалифицирани преподаватели и модерна методика на обучение. 
 • Достъп до e-learning платформа с образователни ресурси.
 • Безплатен онлайн тест за проверка на нивото.
 • Придобиване на сертификат за съответното ниво по Общата европейска езикова рамка

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Обучението по английски език за деца през учебната година се провежда от 1 октомври до 31 май. Заниманията са два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. Децата учат в малки групи, в светли класни стаи с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват модерни учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

При записване се провежда събеседване с родителя и детето, за да се определи подходящото ниво за обучение, според възрастта и нивото на владеене на езика.

 • Ниво Junior - J1- английски език за деца от предучилищна възраст. 
 • Ниво Junior - J2- английски език за деца в 1 клас. 
 • Ниво Primary – P1 или P2- английски език за деца във 2-4 клас.
 • Нива S1, S2, S3, S4, S5- английски език за ученици в 5-12 клас.

Обадете ни се: 02 / 980 26 45 и 0887 395 152

За предимствата на международните сертификати

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят много възможности за влизане в престижни университети в Европа и света, и за успешно кариерно развитие.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за провеждане на изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, а езиковото ни училище в Сливен е официален регионален център за подготовка за изпитите за сертификати на Кеймбридж.

При нас може да се подготвите за цялата гама изпити на Cambridge Assessment English - от изпитите за сертификати за най-малките  - Young Learners, до изпитите, даващи ви възможност за кандидатстване в университет или за работа - B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE). При нас може да се подготвите и за изпити за международните сертификати TOEFL – iBT и IELTS.

Ние ви предлагаме възможността да извървим заедно пътя от Young Learners до Certificate of Proficiency in English. Ще получите подготовка на най-високо ниво за изпитите за сертификати на Кеймбридж, както и възможност за явяване на изпит в оторизирания ни център в София.

Обадете ни се: 02 / 980 26 45 и 0887 395 152

Къде се намираме?

Езиковите ни центрове в София се намират в идеалния център и в кварталите Надежда и Люлин в близост до метростанциите. Учебните ни бази разполагат с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, като предлагат приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Учебен център "Княз Борис I"

Учи английски в центъра на София!

Адрес: ул. "Княз Борис I" № 135

тел.: 02 / 980 26 45 и 0887 395 152

Учебен център „Княз Борис I“ в София отваря врати през 1994 година. Базата е разположена в идеалния център на столицата, на пресечката с ул. „Пиротска“ в красива сграда, паметник на културата, на едно от най-обичаните от софиянци места, в близост до Халите, Столичното ларго и сградите на висшите държавни институции. Съвсем близо до базата се намира и метростанция „Сердика“. Учебният център разполага с четири просторни, модерни кабинета, оборудвани с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, създаващи приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Учебен център "Люлин"

Курсове по английски език в Люлин

Адрес:ж.к. „Люлин Център“, Бизнес център Краско, ул. „Архитект Георги Ненов“ № 31

тел.: 02 / 927 30 11 и 0879 352 724

Учебен център "Люлин" на Училища ЕВРОПА® се утвърди през годините като авторитетна езикова институция на територията на най-големия жилищен квартал в София - "Люлин". Базата се намира на няколко минути от метростанции „Сливница” и „Люлин” и разполага с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, като осигурава приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Учебен център „Надежда“

Английски език за деца и възрастни в квартал Надежда

Адрес:ж.к. „Надежда“, бул. "Ломско шосе" № 112

тел.: 02 / 936 20 28 и 0879 352 719

Учебен център „Надежда" съществува от основаването на Училища ЕВРОПА през 1993 година. Базата е в модерна сграда, в близост до метростанция „Надежда“ и разполага с три учебни кабинета, оборудвани с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, осигуряващи приятна и творческа атмосфера в учебните часове. Имаме също така кабинет за чуждоезиково обучение в 74 СОУ „Гоце Делчев“ в ж.к. „Връбница“. 

Как да се запишете?

 1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в някоя от нашите учебни бази в София.
 2. Ще Ви направим безплатен входящ тест, на място в офиса или онлайн, за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!
Онлайн тестове по английски език

Направете онлайн тест за установяване на  вашето текущо ниво на знания по английски език. След като проверим теста, ще се свържем с вас на посочения телефон или имейл, за да обсъдим резултата ви и възможностите за обучение при нас.

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 2-5 КЛАС

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (I част - Use of English)

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (II част - Writing)

Записване онлайн! 

Ако желаете, може да се запишете и онлайн. Отворете, попълнете и ни изпратете ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ 

Изпратете ни запитване за обучение, което Ви интересува, чрез контактната форма или по скайп и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail