HAPPY DAYS в Училища ЕВРОПА - Кнежа - 5% отстъпка от годишната такса

14 Октомври 2021

HAPPY DAYS - 14 и 15.10.2021г.

5% ОТСТЪПКА

от таксата за целогодишно обучение

Само на 14 и 15  октомври 2021 г. Училища ЕВРОПА в гр. Кнежа предлагат 5% отстъпка от таксата за всички клиенти, записали се за целогодишно обучение. Очакваме ви в учебния ни център в гр. Кнежа, на ул. "Никола Петков" №11 в четвъртък и петък (14 и 15  октомври 2021г.), от 14.30 до 18.30 часа, и на тел.:  0897 013 424

Онлайн или присъствено - ние сме на топ ниво!
  • Целогодишни и интензивни курсове по английски и други езици за деца и възрастни. 
  • Оторизиран център за подготовка и провеждане на изпити за международните сертификати на Кеймбридж.
  • Висококвалифицирани преподаватели и модерна методика на обучение. 
  • Достъп до e-learning платформа с образователни ресурси.
  • Безплатен онлайн тест за проверка на нивото.
  • Придобиване на сертификат за съответното ниво по Общата европейска езикова рамка

Повече от 25 години ние предлагаме чуждоезиково обучение на най-високо ниво, с непрекъснато разширяваща се палитра от курсове. Индивидуален подход към всеки обучаем. Модерни учебни системи и мултимедия. Целта, която си поставяме и постигаме, е всеки обучаем да придобие езиковите умения, към които се стреми, в модерна и приятелска среда, получавайки специално внимание и индивидуално отношение според потребностите си. 

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Нива  J1, J2 и Primary – P1, P2 - за деца от предучилищна възраст и 1- 4 клас  

Ниво

Хорариум

Годишна такса*

Цена на учебник

JUNIOR - J1

За предучилищна възраст

60 уч. часа

215 лв.

28 лв.

JUNIOR - J2

За 1-ви клас

60 уч. часа

215 лв.

28 лв.

PRIMARY – P1, P2

За 2-4 клас

90 уч. часа

416 лв.

50 лв.

 * Възможност за внасяне на годишната такса на 2 или 4 равни месечни вноски.

Обадете ни се:  0897 013 424

НИВА S1, S2, S3, S4, S5. СЕРТИФИКАТНИ КУРСОВЕ

Английски език за ученици в 5-12 клас 

Обучението по английски език се провежда в рамките на осем месеца, от 1 октомври до 31 май. Заниманията са два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. 

Ниво

Хорариум

Годишна такса*

Цена на учебник

S1

За 4 - 5 клас, начинаещи

120 уч. часа

555 лв.

62 лв.

S2, S3, S4, S5

За 5-12  клас, напреднали

120 уч. часа

555 лв.

62 лв.

СЕРТИФИКАТНИ КУРСОВЕ ЗА ИЗПИТИТЕ НА КЕЙМБРИДЖ

B2 First  (FCE)

120 уч. часа

693 лв.

71 лв.

C1 Advanced (CAE)

120 уч. часа

693 лв.

71 лв.

* Възможност за внасяне на годишната такса на 2 или 4 равни месечни вноски.

Обадете ни се:  0897 013 424

Целогодишни отстъпки при записване за учебната 2021/22 г.

  • 10 % за "Доведи приятел!".
  • 20 % за втори член от семейството.
  • До 150 часа безплатно обучение в платформата на Училища ЕВРОПА.

Обадете ни се: 0897 013 424

За обучението в Училища ЕВРОПА

 Децата учат в малки групи, в светла класна стая с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват модерни учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи. Обучението по английски език е съобразено с възрастовите особености на децата, с техния общ езиков и житейски опит. Децата активно участват в учебния процес и се запознават с чуждия език като друг код за общуване. Поставят се основите на овладяването на английския език, като у децата се развиват уменията слушане, говорене, четене и писане, и се възпитава усет към езика.

Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти. Крайната цел е достигане на сертификатните класове и успешно полагане на международно признати изпити.
Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио.

За предимствата на международните сертификати

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят много възможности за влизане в престижни университети в Европа и света, и за успешно кариерно развитие.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за провеждане на изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, а езиковото ни училище в Кнежа е официален център за подготовка за изпитите за сертификати на Кеймбридж.

При нас може да се подготвите за цялата гама изпити на Cambridge Assessment English - от изпитите за сертификати за най-малките  - Young Learners, до изпитите, даващи ви възможност за кандидатстване в университет или за работа - B2 First (FCE)  и C1 Advanced (CAE). 

Ние ви предлагаме възможността да извървим заедно пътя от Young Learners до Certificate of Proficiency in English. Ще получите подготовка на най-високо ниво за изпитите за сертификати на Кеймбридж, както и възможност за явяване на изпит в оторизирания ни център във Враца.

Обадете ни се: 0897 013 424

Къде се намираме?

Езиковият ни център в гр. Кнежа, се намира на ул. „Никола Петков" №11“  и разполага с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, като предлага приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   Обадете ни се: 0897013424!

Как да се запишете?

1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в нашата учебна база в гр. Кнежа, на ул. "Никола Петков" №11  между 14.30 и 18.30 часа.

2. Ще Ви направим безплатен входящ тест, на място в офиса или онлайн, за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!

Онлайн тестове по английски език

Направете онлайн тест за установяване на  вашето текущо ниво на знания по английски език. След като проверим теста, ще се свържем с вас на посочения телефон или имейл, за да обсъдим резултата ви и възможностите за обучение при нас.

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 2-5 КЛАС

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (I част - Use of English)

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (II част - Writing)

Записване онлайн! 

Ако желаете, може да се запишете и онлайн. Отворете, попълнете и ни изпратете  ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ.

 

Очакваме ви на телефон: 0897 013 424
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail