„Гората на ЕВРОПА” в Свищов

09 Май 2016

Училища ЕВРОПА - Свищов се включиха в националната инициативата „Гората на ЕВРОПА”, която стартира през април под мотото „Засади дърво, прочети книга”. Акцията в крайдунавския град бе по случай Деня на Европа 9 май. С кметската управа на Свищов бяха координирани и предоставени местата, където бяха засадени дръвчетата. Залесяването се състоя в градинката срещу сградата на полицията и в парка с паметника на дарителите в Свищов.

„Гората на ЕВРОПА” е поредната от общественополезните дейности, които развиват Училища ЕВРОПА през последните 25 години. Философията на най-голямата чуждоезикова верига в България е да възпитава будни, знаещи и обичащи природата и родния си край млади хора.

Учениците, които взеха участие, поставиха началото и всяка следваща година щафетата ще бъде поемана от следващите обучаеми, които ще засаждат нови дръвчета. Всички деца получиха подарък – книжка на английски език.

„Ние знаем, че във всяка книга, която прелистваме, има частица от някое дърво. А чрез книгите дърветата заживяват нов живот.” – споделиха от участниците. 

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail