Нови секции в e-learning платформата „Училища ЕВРОПА+”

30 Ноември 2019

Здравейте, приятели на Училища ЕВРОПА,
Надяваме се, че вече имате акаунт в e-learning платформата ни „Училища ЕВРОПА+” и сте разгледали възможноститe за допълнителна онлайн подготовка под формата на учебни материали, упражнения, тестове, интерактивни продукти, книги за допълнително четене и образователни игри за самостоятелна работа!
Ако не сте, регистрирайте се в базата на Училища ЕВРОПА, в която се обучавате, за да получите индивидуален достъп до e-learning платформата „Училища ЕВРОПА+”!

Водени от желанието непрекъснато да обогатяваме образователните и обучителните ресурси в e-learning платформа за нашите ученици „Училища ЕВРОПА+”, днес предлагаме на вашето внимание откриването на нови секции за различни нива на обучение:
Ресурсите могат да се отварят и на вашите телефони и таблети!

НОВО!

Ниво Р1: Учете и упражнявайте думичките от English World 1

Секцията следва урочните единици по системата English World 1 и предлага възможности за учене или преговор на лексиката, застъпена в English World 1 чрез флашкарти, упражнения, тест и образователни игри, свързани с конкретното учебно съдържание!

***
Ниво Р2: Учете и упражнявайте думичките от English World 2

Секцията следва урочните единици по системата English World 2 и предлага възможности за учене или преговор на лексиката, застъпена в English World 2 чрез флашкарти, упражнения, тест и образователни игри, свързани с конкретното учебно съдържание!

Ниво Р2: Преговаряйте и упражнявайте думичките от English World 1

Секцията има за цел преговор, упражняване и консолидация  на лексиката от предишното ниво Р1 в Училища ЕВРОПА по системата English World 1!

***
Ниво Р3: Учете и упражнявайте думичките от English World 3

Секцията следва урочните единици по системата English World 3 и предлага възможности за учене или преговор на лексиката, застъпена в English World 3 чрез флашкарти, упражнения, тест и образователни игри, свързани с конкретното учебно съдържание!

Ниво Р3: Преговаряйте и упражнявайте думичките от предишното ниво - English World 2

Секцията има за цел преговор, упражняване и и консолидация  на лексиката от предишното ниво Р2 в Училища ЕВРОПА по системата English World 2!
Ниво Р3: Говорящ картинен речник English World 2
Поместваме речника от предходното ниво с цел преговор и консолидация за миналогодишните ни ученици, както и преглеждане и усвояване на непознати думи от новите ни ученици!

***
Ниво S1: Smash 1 Interactive

Интерактивни упражнения по системата Smash 1 с цел развиване и консолидация, които освен на компютрите си, можете да правите на таблетите или на телефоните си!
Въпросите са от типа „Въпроси с множествен избор с един верен отговор”.
Имате 60 секунди за отговор! Получавате бонус-точки за спестено време от отговорите!
Ресурсите имат и състезателен характер, така че можете да премерите сили със  съучениците си от Училища ЕВРОПА от цялата страна!
Нямате ограничения за броя влизания и така можете да подобрите резултата си!

***

Това е всичко засега!

Оставаме с ангажимента да ви уведомяваме за всички новости и желаем успех на децата!

Очакваме ви в платформата „Училища ЕВРОПА+”!

Успех!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail