ЕЛА, ЗА ДА ОТКРИЕШ ТВОЯТА МАГИСТРАТУРА НА 25 НОЕМВРИ

25 Ноември 2021

Готов ли си да се запознаеш със съмишленици и да откриеш нови приятели в университета? Тогава е време да се съберем на онлайн събитието на Access Masters на 25 ноември.

За последните 12 години Access Masters е помогнал на хиляди кандидат-студенти да открият най-добрата програмата, отговаряща на техните нужди. Сега и ти можеш да станеш част от тази общност. На 25 ноември ще имаш възможността да поговориш с представители от някои от най-добрите бизнес университети от Австрия, Холандия, Великобритания и други.

Събитието е толкова разнообразно, пълно с нови дейности и интерактивни формати, че със сигурност ще ти помогне да си изготвиш пълен план за образованието ти. Но ако търсиш нещо повече, ще го намериш. Всички участници ще могат да зададат допълнителни въпроси и да организират допълнителни срещи с университетите дори след датата на събитието. Начертай твоето вълнуващо бъдеще само за няколко часа!

Топ 3 предимства, от които можеш да се възползваш на Access Masters:

  1. Персонализирани напътствия и ориентация

Не всеки университет е подходящ за всеки студент. Трябва ти магистърска програма, която отговаря на нуждите и предпочитанията ти. По време на събитието ще имаш личен консултант, който ще те насочи към най-добрите за теб програми за Бизнес, Мениджмънт и Финанси. Без значение дали тъкмо започваш да търсиш или вече имаш идея какво искаш да учиш, това онлайн събитие ще улесни избора ти.

  1. Разнообразни уъркшопи, презентации и дискусии

Уебинарите не са достатъчни, за да ти помогнат да избереш университет. На Access Masters ще участваш в оживено и интерактивно събитие с разнообразие от формати. Говори с представители от университети като IE University, Hult Business School, ESADE, Bologna Business School по време на персонализирани видео срещи. Научи най-интересните подробности около различни магистърски програми по време на презентации от университетите. Научи най-важното за успешна подготовка за тестове като TOEFL, IELTS по време на практически уъркшопи. Ти избираш как да опознаеш най-добрите университети по лесен и интересен начин.

  1. Шанс да спечелиш 1 000 EUR за твоето образование

В края на всеки сезон Access Masters награждава един бъдещ студент със стипендия от 1 000 EUR, за да подпомогне финансирането на обучението. За да отговаряш на условията за наградата, трябва да си активен участник в събитието. Регистрирай се безплатно, включи се онлайн на 25 ноември и се приготви за задълбочени дискусии с водещите световни университети. Ти може да бъдеш новият стипендиант за 2021.

Регистрирай се днес, за да се включиш в Access Masters на 25 ноември!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail