Децата от Училища ЕВРОПА-Пазарджик се включиха в празника ни в Пловдив

13 Юни 2023

Празник по случай 30-годишния юбилей на Училища ЕВРОПА събра деца, родители и учители от Пловдив, Пазарджик, Панагюрище и Смолян на Римския стадион в Пловдив.

„Ние от Училища ЕВРОПА сме само прашинка  в хилядолетните пластове история, но постиженията на нашите ученици правят усилията ни смислени и значими.“, каза Галя Георгиева, управител на Училища ЕВРОПА, регион Пловдив.

За тези 30 години равносметката  за Училища ЕВРОПА в региона е впечатляваща. Като част от голямото семейство на Училища ЕВРОПА в цялата страна, през класните стаи на учебните центрове в Пазарджик, Панагюрище, Смолян и Пловдив са преминали над 40 000 ученици.

Техните резултати на изпитите по английски език на Университета Кеймбридж от самото начало и досега са забележителни.

Гостите чуха и кратко слово от Гергана Ташева, една от стотиците ученици, които започнаха своето обучение по английски език в Училища ЕВРОПА в далечната 1994 година. Тя разказа за незабравимите спомени и приятелства, създадени тук и как високото ниво на владеене на английския език й е помогнало за успешната й кариера. Нейните две дъщери продължават традицията и учат в Училища Европа. В същия дух беше и изказването на Никол Ангелова, родител на наш ученик, която ни зарадва с признанието, че нашите учители са сред най-добрите.

Гордеем се с успехите на нашите ученици, а доверието, уважението, подкрепата и обичта превръщат обучението в Училища ЕВРОПА в незабравимо преживяване и ключ към успешно бъдеще.

Всички присъстващи на празника на Училища ЕВРОПА се насладиха на изключителните изпълнения на вокална група „Бамбини“ и секстет „Бамбини“ към Общински детски комплекс Пловдив с ръководители Снежана и Димитър Доневи, на Аида Йозгатлиян, Вивиан Иванова, Даниела Пачова и Соня Илиева, ученички от специалност поп и джаз пеене в Национално училище за музикално и танцово изкуство „Добрин Петков“ с преподавател г-жа Виделина Мирчева, на Анастасия Брусева, на уникалните танцьори от Мейн Ей, част от най-голямото училище за хип-хоп танци в България – Street Dance School The Centre с ръководител Калина Гаева.

Официални гости на празника бяха г-н Владимир Христов – управител на Европейски център за обучение и квалификация, носител на марката Училища ЕВРОПА и г-жа Елена Юрукова – съосновател и дългогодишен управител на Училища Европа – Регион Пловдив.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail