Езиково обучение във Велико Търново

Обучение
За деца
За възрастни
За фирми

25 години учим чужди езици заедно!

Обадете ни се: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Онлайн или присъствено обучение
 • Целогодишни и интензивни курсове по английски и други езици за деца и възрастни. 
 • Оторизиран център за подготовка и провеждане на изпити за международните сертификати на Кеймбридж.
 • Висококвалифицирани преподаватели и модерна методика на обучение. 
 • Достъп до e-learning платформа с образователни ресурси.
 • Безплатен онлайн тест за проверка на нивото.
 • Придобиване на сертификат за съответното ниво по Общата европейска езикова рамка

Повече от 25 години ние предлагаме чуждоезиково обучение на най-високо ниво, с непрекъснато разширяваща се палитра от курсове. Индивидуален подход към всеки обучаем. Модерни учебни системи и мултимедия. Целта, която си поставяме и постигаме, е всеки обучаем да придобие езиковите умения, към които се стреми, в модерна и приятелска среда, получавайки специално внимание и индивидуално отношение според потребностите си. 

Записване за учебната 2021/22 година

АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

Обучението по английски език за деца през учебната година се провежда от 1 октомври до 31 май. Заниманията са два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. Децата учат в малки групи, в светли класни стаи с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват модерни учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

При записване се провежда събеседване с родителя и детето, за да се определи подходящото ниво за обучение, според възрастта и нивото на владеене на езика.

 • Ниво Junior - J0 - английски език за деца от детски градини. 
 • Ниво Junior - J1 - английски език за деца от предучилищна възраст. 
 • Ниво Junior - J2 - английски език за деца в 1 клас. 
 • Ниво Primary – P1 или P2 - английски език за деца във 2-4 клас.
 • Нива S1, S2, S3, S4, S5 - английски език за ученици в 5-12 клас.

Обадете ни се: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

HAPPY DAYS - 15-21 септември

10% ОТСТЪПКА  ЗА НОВИ КЛИЕНТИ

Училища ЕВРОПА - Велико Търново предлагат 10% отстъпка от целогодишното обучение в базата за всички нови клиенти, дошли да се запишат на място в офиса на училището на ул. "Ниш"№ 7, ет. 4 в периода 15 - 21 септември.

В рамките на седмицата ще се провеждат и безплатни входящи тестове, за всеки, който иска да провери знанията си по английски език според Общата европейска езикова рамка.

ЦЕЛОГОДИШНИ ОТСТЪПКИ

 • Кампания „Доведи приятел” и вземи 15 % отстъпка
 • 20 % отстъпка за втори член на семейството
 • 50 % отстъпка за студенти
 • 50 % отстъпка за втори чужд език 

Обадете ни се: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Cool4School!

БЕЗПЛАТНИ занимания по английски за деца от 1- 3 клас и деца от 4- 6 клас

Само през СЕПТЕМВРИ!

Дайте свежо начало на учебната година с безплатни преговорни часове по английски език по програмата Cool4School в Училища ЕВРОПА – Велико Търново! Безплатният практикум, включващ интерактивни състезателни игри по оригинална методика ще се проведе в рамките на 5 дни от 7 до 13 септември, по 2 учебни часа дневно. 

Местата са ограничени! Запазете своето място до 3 септември на тел: 0879352677, 0887366333.

ОТВОРЕНИ ВРАТИ ПО СЛУЧАЙ ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ

18 септември, събота, 9.30 -  12.00 ч.

25 септември, събота, 9.30 -  12.00 ч. 

Целият екип на учебния център е готов да посрещне малки и големи, жадни за знания, на 18 и 25 септември между 9.30 ч. и 12.00 ч. в сградата на Училища ЕВРОПА – Велико Търново.

В дните на ОТВОРЕНИ ВРАТИ в Училища ЕВРОПА децата ще могат да видят как протичат занятията при нас, да се позабавляват, да се потопят в атмосферата, в която работим през учебната година, както и  да направят входящ тест, за да проверят нивото на знанията си по английски език според Общата европейска езикова рамка.

Очакваме ви на 18 и 25 септември на ул."Ниш" №7 във Велико Търново!

За предимствата на международните сертификати

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят много възможности за влизане в престижни университети в Европа и света, и за успешно кариерно развитие.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за провеждане на изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, а езиковото ни училище във Велико Търново е официален регионален център за подготовка за изпитите за сертификати на Кеймбридж.

При нас може да се подготвите за цялата гама изпити на Cambridge Assessment English - от изпитите за сертификати за най-малките  - Young Learners, до изпитите, даващи ви възможност за кандидатстване в университет или за работа - B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE). При нас може да се подготвите и за изпити за международните сертификати TOEFL – iBT и IELTS.

Ние ви предлагаме възможността да извървим заедно пътя от Young Learners до Certificate of Proficiency in English. Ще получите подготовка на най-високо ниво за изпитите за сертификати на Кеймбридж, както и възможност за явяване на изпит в оторизирания ни център във Велико Търново.

Обадете ни се: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Ново!

 • Безплатна онлайн платформа за всички курсове по английски език, по Програма + 100 - нов образователен пакет, с безплатен достъп до специално разработена e-learning платформа с образователни ресурси.
 • Допълнителна безплатна подготовка в сертификатните ни класове: + 100 часа работа във виртуална среда под формата на онлайн практикум за изпитите на Cambridge Assessment English, тестове и упражнения за B2 FIRST, C1 ADVANCED , C2 PROFICIENCY, дигитални книги за допълнително четене и др.
 • Немски език за възрастни Deutsch x 2 - нива А1, А2, В1, В2 – 100 уч. ч. присъствено обучение + 100 часа индивидуален достъп до езиковпрактикум  за самостоятелна работа вe-learning платформата на Училища ЕВРОПА
 • Френски  и немски език за деца 100 +100 уч.ч. – нива A1, A2, B1, B2 – 100 уч. ч. присъствено обучение + 100 часа  индивидуален достъп до интерактивни игри и упражнения за най-малките в e-learning платформата ни с възможност за родителски контрол
 • Испански и италиански език за възрастни и деца 100+100 уч.ч. ( А1, А2, В1, В2) – 100 уч.ч. присъствено обучение + 100 часа индивидуален достъп до интерактивни игри и упражнения за най-малките в e-learning платформата ни, с възможност за родителски контрол
 • SpeakUp Practice – кратки интензивни разговорни курсове по английски език за напреднали за усъвършенстване на говорните умения и разширяване на активния лексикален корпус от знания за нива A2, B1, B2 и C1   
 • My Bilingual Baby - за деца от 2 до 4 г. – когнитивен игрови подход в англоезична среда за индивидуална работа с всяко дете и безплатно присъствие на един родител
 • Български език за чужденци
 • IELTS – индивидуална подготовка по формата на изпита на Кеймбридж

Къде се намираме?

Езиковият ни център във Велико Търново се намира на ул."Ниш" №7 и разполага с всичко необходимо за съвременното чуждоезиково обучение, като предлага приятна и творческа атмосфера в учебните часове.

Нашата цел е да ви помогнем да постигнете конкретните знания и умения, които са необходими, за да постигнете вашите стремежи – било то влизане в университет, намиране на работа или кариерно развитие.   Обадете ни се!

Как да се запишете?

1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в нашата учебна база на ул."Ниш" №7.

2. Ще Ви направим безплатен входящ тест, на място в офиса или онлайн, за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!

Онлайн тестове по английски език

Направете онлайн тест за установяване на  вашето текущо ниво на знания по английски език. След като проверим теста, ще се свържем с вас на посочения телефон или имейл, за да обсъдим резултата ви и възможностите за обучение при нас.

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 2-5 КЛАС

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (I част - Use of English)

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (II част - Writing)

Записване онлайн! 

Ако желаете, може да се запишете и онлайн. Отворете, попълнете и ни изпратете ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ

Очакваме ви на телефони: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Изпратете ни запитване за обучение, което Ви интересува, чрез контактната форма или по скайп и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

Курсове по английски език за деца и ученици

Обучението по английски език за деца през учебната година се провежда от 1 октомври до 31 май. Заниманията са два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. Децата учат в малки групи, в светли класни стаи с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват модерни учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

При записване се провежда събеседване с родителя и детето, за да се определи подходящото ниво за обучение. Ето примерни нива по английски език за деца и ученици според възрастта: 

 • Английски език за деца от детски градини – Ниво Junior - J0
 • Английски език за деца от предучилищна възраст – Ниво Junior - J1
 • Английски език за деца в 1 клас – Ниво Junior - J2
 • Английски език за деца 2-4 клас –Ниво Primary – P1 или P2
 • Английски език за ученици 5-12 клас - Нива S1, S2, S3, S4, S5.

HAPPY DAYS - 15-21 септември 2021 г.

10% ОТСТЪПКА  ЗА НОВИ КЛИЕНТИ

Училища ЕВРОПА - Велико Търново предлагат 10% отстъпка от целогодишното обучение в базата за всички нови клиенти, дошли да се запишат на място в офиса на училището на ул. "Ниш"№ 7, ет. 4 в периода 15 - 21 септември 2021 г..

В рамките на седмицата ще се провеждат и безплатни входящи тестове, за всеки, който иска да провери знанията си по английски език според Общата европейска езикова рамка.

ЦЕЛОГОДИШНИ ОТСТЪПКИ

 • Кампания „Доведи приятел” и вземи 15 % отстъпка
 • 20 % отстъпка за втори член на семейството
 • 50 % отстъпка за студенти
 • 50 % отстъпка за втори чужд език 

Обадете ни се: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Cool4School!

БЕЗПЛАТНИ занимания по английски за деца от 1- 3 клас и деца от 4- 6 клас

Само през СЕПТЕМВРИ!

Дайте свежо начало на учебната година с безплатни преговорни часове по английски език по програмата Cool4School в Училища ЕВРОПА – Велико Търново! Безплатният практикум, включващ интерактивни състезателни игри по оригинална методика ще се проведе в рамките на 5 дни от 7 до 13 септември, по 2 учебни часа дневно. 

Местата са ограничени! Запазете своето място до 3 септември на тел: 0879352677, 0887366333.

ОТВОРЕНИ ВРАТИ ПО СЛУЧАЙ ЕВРОПЕЙСКИЯ ДЕН НА ЕЗИЦИТЕ

18 септември, събота, 9.30 -  12.00 ч.

25 септември, събота, 9.30 -  12.00 ч. 

Целият екип на учебния център е готов да посрещне малки и големи, жадни за знания, на 18 и 25 септември между 9.30 ч. и 12.00 ч. в сградата на Училища ЕВРОПА – Велико Търново.

В дните на ОТВОРЕНИ ВРАТИ в Училища ЕВРОПА децата ще могат да видят как протичат занятията при нас, да се позабавляват, да се потопят в атмосферата, в която работим през учебната година, както и  да направят входящ тест, за да проверят нивото на знанията си по английски език според Общата европейска езикова рамка.

Очакваме ви на 18 и 25 септември на ул."Ниш" №7 във Велико Търново!

За предимствата на международните сертификати

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят много възможности за влизане в престижни университети в Европа и света и за успешно кариерно развитие.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж, а езиковото ни училище във Велико Търново е одобрен регионален център за подготовка за изпитите за сертификати на Кеймбридж. При нас може да се подготвите за следните изпити за международни сертификати:

 • Сертификати на Кеймбридж за деца: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers
 • Сертификати на Кеймбридж за ученици: A2 Key for Schools (KET for Schools) и B1 Preliminary for Schools (PET for Schools)
 • Сертификати на Кеймбридж : B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE), C2 Proficiency (CPE)
 • TOEFL – iBT
 • IELTS

Потвърждение за качеството на обучение в Училища ЕВРОПА са отличните резултати на нашите ученици на национални и международни езикови състезания и олимпиади, както и на изпитите за сертификати на Cambridge Assessment English!

Ние ви предлагаме възможността да извървим заедно пътя от Young Learners до Certificate of Proficiency in English. Подготовка на високо ниво за изпитите за сертификати на Кеймбридж и явяване в оторизирания ни изпитен център.

 • Курсове по други езици: английски, немски, френски, италиански и испански език  - нива А1, А2, В1, В2, С1, С2 за ученици и възрастни.

Как да се запишете?

 1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в нашата учебна база на ул."Ниш" №7.
 2. Ще Ви направим безплатен входящ тест за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.
 3. Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!

Очакваме ви на телефони: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Изпратете ни запитване за обучение, което Ви интересува, чрез контактната форма или по скайп и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

Езиково обучение за възрастни във Велико Търново

При нас ще намерите разнообразие от възможности за езиково обучение за възрастни. Тук се организират целогодишни курсове по чужди езици, можете да се запишете и за интензивно обучение по английски език. При записване, нивото ви се установява с входящ тест и имате възможност да изберете подходящата форма и време на обучение, вечер, в събота и неделя, за начинаещи или напреднали. 

 • Целогодишноезиково обучение- от 1 октомври до 31 май в удобно за вас време.
 • Интензивно езиково обучение - 3 месечни курсове през цялата година.
 • Летни езикови курсове за възрастни.
 • Курсове по програмата „Аз мога повече“
 • Курсове по други чужди езици: немски, френски, италиански и испански език  - нива А1, А2, В1, В2, С1, С2 за ученици и възрастни.

Професионално обучение

 • Модулни и профилиращи курсове - за общи и професионални цели според изискванията на клиента
 • Курсове по програмата „Ваучери за заети лица“.
 • Обучения за повишаване на квалификацията на педагогическите специалисти.

Как да се запишете?

 1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в нашата учебна база на ул."Ниш" №7.
 2. Ще Ви направим безплатен входящ тест за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.
 3. Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!
Очакваме ви на телефони: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Изпратете ни запитване за обучение, което Ви интересува, чрез контактната форма или по скайп и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

Езиково обучение за фирми и институции

Ние предлагаме фирмено обучение по английски и други езици за служители от различни сектори. Обучението се извършва в удобно за работещите време в учебните ни центрове в цяла България.

Вече е дългогодишна традиция уважавани институции и фирми във Велико Търново да ни избират за чуждоезиковото обучение на своите служители. Списъкът на  корпоративните ни клиенти нараства през годините. В него са:

 • БТК
 • А1
 • Окръжна прокуратура
 • Областна администрация
 • Сметна палата
 • Агенция по заетостта
 • Община В.Търново
 • РИОКОЗ
 • Хигия
 • Пощенска банка
 • НИП
 • Административен съд и др.

Езиковите програми са базирани на комуникативния подход и са съобразени с професионалните, социалните и възрастовите особености на целевите групи. Разработени са в сътрудничество с University of Westminster - Лондон, ICC-The International Language Association и международната езикова мрежа Lingu@net World Wide, и са одобрени от Националната агенция за професионално образование и обучение /НАПОО/.

Обучението по езика е модулно, интерактивно, с използване на комуникативен подход в интерактивна среда, специализирана терминология, мултимедийни продукти, аудио- и видео-периферия.

Изучаването на английския език е организирано по нива, съответстващи на Общата европейска езикова рамка.

Ниво Adult – A1. Ниво по Общата европейска езикова рамка A1+ Breakthrough

Ниво Adult – A2. Ниво по Общата европейска езикова рамка A2 Waystage

Ниво Adult – A3. Ниво по Общата европейска езикова рамка B1 Threshold

Ниво Adult – A4. Ниво по Общата европейска езикова рамка B2 Vantage

Достигналите нива A2 и B1 могат да се явят на изпитите KET и PET на Cambridge, за които получават допълнителна безплатна подготовка.

Достигналите ниво B2 Vantage (Independent User) могат да продължат в следващите нива, вкл. в сертификатни класове за най високите изпити на Cambridge – FCE, CAE, CPE.

Предлагаме и обучение по специализиран чужд език в различни области – английски и други езици за публична администрация, бизнес английски, английски за мениджъри, за банки и финанси, английски за медицина, за военни и полицаи, английски за нуждите на хотелиерството и ресторантьорството, за туризъм и др.

Влизането в отделните нива се установява се с входящ тест. Подобни са и схемите за обучение по останалитге езици. 

Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио. 

Как да се запишете?

Обадете ни се, пишете ни или елате на място в нашата учебна база на ул."Ниш" №7.

Очакваме ви на телефони: 062/ 628 561,  0879 352 677, 0887 366 333

Изпратете ни запитване за обучение, което Ви интересува, чрез контактната форма или по скайп и ние ще се свържем с Вас, за да Ви дадем детайлна информация и конкретни предложения.

КОНТАКТНА ФОРМА

попълнете полето
невалиден e-mail
попълнете полето
Свържете се с нас:
Одобрен регионален център за подготовка за изпити на Cambridge English Language Assessment.
Член на международната образователна мрежа ICC-The International Language Association.
гр. Велико Търново, ул."Ниш" №7
062 / 628-561
0879 352 677
euscvt@gmail.com
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail