Английски за ученици и подготовка за изпитите за сертификати на Кеймбридж в Училища ЕВРОПА-Добрич

10 Февруари 2023

Училища ЕВРОПА-Добрич стартират курсове по английски език за ученици и подготовка за изпитите за международни сертификати на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж. Занятията се провеждат два пъти седмично, в удобно за децата и родителите време. Децата учат в малки групи, в модерни класни стаи с интерактивна среда. Опитните ни преподаватели използват оригинални учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

Сертификати на Кеймбридж

За деца на 7-12 години: Pre A1 Starters, A1 Movers, A2 Flyers - това са серия от забавни и мотивиращи изпити по английски език, специално предназначени за деца. Присъединете се към хилядите родители по цял свят, които избраха тези тестове, за да проверите как се справя детето ви с изучаването на английски език съобразно международно признати стандарти.

За ученици: A2 Key for schools, B1 Preliminary for schools - тези сертификати показват способност за общуване на езика в ежедневни ситуации и добра основа за усъвършенстване на езиковите умения. 

За гимназисти и възрастни: B2 First И C1 Advanced - Тези сертификати са най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

Вижте и възможните отстъпки и бонуси:

  • 5 % отстъпка за записване с цяла внесена такса.
  • 10% отстъпка за „Доведи приятел“.
  • Безплатен достъп до специално разработена e-learning платформа „Училища Европа +“ за самостоятелна работа в удобно за вас време.

Краен срок за записване 10 февруари, 2023 г. след попълване на входящ тест. Побързайте, местата са ограничени!

За контакти и записване тел.: 0886 000 680, 0882 886 307 или на място в учебния ни център на ул. "Отец Паисий", № 19, в центъра на града, в сградата на Български червен кръст.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail