1 юни - Празник на детето и на Училища ЕВРОПА в София

02 Юни 2023

1 юни, Денят на детето се превърна в истинско пролетно парти на открито на "Празника на детските усмивки" на радио FM+ и Училища ЕВРОПА в парк «Заимов». Това беше и част от празненствата през цялата година, с които Училища ЕВРОПА отбелязват 30 години от своето основаване. Дъждът спря като по поръчка преди началото на купона, а локвите в парка само подобриха настроението на децата, които, незнайно защо, винаги са особено привлечени от малки, по възможност кални, водни пространства. Деца от цяла София, както и два автобуса с ученици на Училища ЕВРОПА от Кюстендил, Перник и Радомир изпълниха парка.

Страхотните водещи- Евелина Павлова и Калин Кирилов - вдигнаха допълнително градуса, а на сцената се редяха едно след друго прекрасни изпълнения. Специален музикален гост на празника беше очарователната Савина Пламенова, която обича да преплита в своите парчета етно елементи в завладяващ ритъм. Чухме и талантливата петокласничка Дилмана Иванова от Училища Европа - Перник, която поздрави децата на София с песента Cool Bugie, и сладкогласната народна певица и ученичка на Училища Европа - Радомир Дарина Боянова. 

Междувременно пред шатрата на Училища ЕВРОПА стана истинско стълпотворение от деца и родители, които искаха да научат повече да възможностите за езиково обучение, подготовката за изпити за сертификати на Кеймбридж, както и за актуалните летни курсове и езикова занималня, която стартира на 5 юни. Хиляда любознателни деца получиха и много подаръци по случай празника си, включително и по един пакет „Зайо Байо“, за което благодарим искрено на фирма „Сани- Конс Тодорови с-ие” СД ( по броя на пакетите регистрирахме и броя на посетилите шатрата ни, като трябва да отбележим, че момичешките „Зайо Байо“ се изчерпаха по-бързо, така че, момчета, внимавайте:)).

Кулминацията на празника, разбира се, беше прекрасната Поли Генова (бивша ученичка на Училища ЕВРОПА!), която изпя няколко песни, като включително направи и премиера на своята нова песен „Недей да правиш така“!

С огромен успех премина и играта с награди на Училища ЕВРОПА, имаше и още изпълнения на малките балеринки от балет „Синтез“, на грациозните момичета от клуб по художествена гимнастика „Локомотив",  на пъргавите „Хороводчета“, песни от децата от „Усмихнати ноти“, както и страхотните деца от танцова формация Финес.

Благодарим на всички деца от София, Кюстендил, Перник и Радомир, които дойдоха на нашия празник, както и на тези, които не успяха. Очакваме ви в нашите летни интензивни курсове и езикова занималня за 1-4 клас в София, Перник, Кюстендил и Радомир, а за тези, които изберат пълната почивка през лятото - ще се видим наесен в класните ни стаи!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail