Юлияна Рускова от Училища ЕВРОПА – Бургас получава стипендията „LEARNING SPIRIT” за месец септември

14 Септември 2021

Юлияна Рускова от Училища ЕВРОПА – Бургас получава стипендията „LEARNING SPIRIT” на фондация „Ст. Атанасов” и ЕСЕТ ООД за месец септември 2021 г.

Юлияна Рускова изучава английски език в Училища ЕВРОПА – Бургас от 8 години. В момента е ниво B1. Юлияна е трудолюбива, целеустремена и винаги е показвала отлични резултати на тестовете и изпитите на Кеймбридж. Тя уверено върви по стъпките на брат си, който покри всички нива в Училища ЕВРОПА – Бургас и покори най-високите нива на сертификатите на Кеймбридж с отличен успех!

Майката на Юлияна сподели: „Благодарение на добрата работа на преподавателите, синът ми усвои английски език на ниво, което му позволи не само да вземе сертификатните нива с отличен успех, но и да продължи обучението си в чужбина именно с английски език. Ето защо реших да поверя и обучението на дъщеря си на училища ЕВРОПА! “

„Ученичка съм в Училища ЕВРОПА от 8 години. Тук ми харесва, защото учителите ни приемат като свои деца и ни мотивират да даваме най-доброто от себе си!” –  разказва Юлияна за обучението си в Училища ЕВРОПА – Бургас.

Припомняме, че стипендиантската програма е създадена с цел да поощри и възнагради любознателния дух на децата и усилията им в изучаването на чужди езици и ще бъде давана всеки месец на един ученик от  42 -та учебни центъра на Училища ЕВРОПА. 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail