Весел празник за 25 годишнината на Училища ЕВРОПА в Шумен

29 Май 2018

25 години Училища ЕВРОПА!

Пътят на усвояване на чужд език е труден и дълъг, но както казва китайският философ даоист  Лао Дзъ „Пътят от хиляди мили започва с първата крачка.“. Това е пътя, по който ние, Училища Европа, ви водим вече 25 години. И каква по-голяма награда за нас от това, да открием в бащата или майката на някой новозаписан днес малчуган свой бивш възпитаник! Родителят с гордост и радост разказва за успешния си житейски път, започнал с първата крачка в Училища Европа и води децата си при нас  уверен, че  пътят на успеха  минава през нашите класни стаи.

BIG RED BUS

BIG RED BUS мина и през Шумен, поредната спирка от празненствата в цялата страна по случай 25 годишния юбилей на Училища ЕВРОПА. 

Благодарим за доверието  на всички наши бивши, настоящи и бъдещи ученици! Ние – Училища Европа продължаваме да работим все така всеотдайно за вашия успех!

Благодарим на всички участници които направиха празникa пъстър и много весел!

Ранни записвания за новата учебна 2018/19 година

Вече 25 години ние вярваме, че доброто образование и владеенето на чужди езици отварят нови хоризонти и възможности за младите хора на България, да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот.

Три поколения, преминали през класните стаи на Училища ЕВРОПА, го доказват със своята житейска и професионална реализация.

Разберете повече за възможностите за обучение през лятото и за бонусите и отстъпките за ранно записване за новата учебна година в офиса на Училища ЕВРОПА в Шумен. 

Обадете ни се: 054 / 830 949; 0887 594 831
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail