В Училища ЕВРОПА-Троян връчиха сертификатите на Кеймбридж на своите ученици

15 Октомври 2021

На 13.10.2021г  в Училища ЕВРОПА-Троян отпразнуваха ежегодното връчване на международно признатите сертификати на Кеймбридж на учениците, положили  успешно изпитите през лятната изпитна сесия в оторизирания ни изпитен център. Спокойно можем да кажем, че това е ден на успеха на нашите деца, стъпка по пътя към мечтите, които имат и искат да постигнат.

Ето какво споделя Ива Цакова, директор и преподавател в Училища ЕВРОПА-Троян: „Лицето на Училища ЕВРОПА днес са нашите обучаеми, хиляди на брой, които са придобили знания и умения в нашите бази, независимо дали са в България, или някъде по света. Нашите ученици,  подготвени от нас  и успели да се реализират, това е истинското ни лице. За повече от четвърт век семейството на  Училища ЕВРОПА става все по-голямо и успешно, с хилядите ученици, обучавани от нас,  и успели да се реализират в родината ни и по света . Заедно  - обучаеми, преподаватели и родители - продължаваме да сбъдваме мечти и да пишем истории на успеха в Училища ЕВРОПА-Троян !

Всички ние, преподавателите в Училища ЕВРОПА Троян, сме щастливи и горди с успехите на  нашите ученици, които през дългите години  на обучение израснаха пред очите ни - от първите английски думи и песнички до големите успехи на езикови състезания и международни изпити.

Сърдечно благодаря на родителите за оказаното доверие към Училища ЕВРОПА и към нас, преподавателите.

Благодаря и на всички колеги в екипа, за професионализма и отдадеността им, за вдъхновението  през всички тези години, с което всички заедно превърнахме Училища ЕВРОПА-Троян в различното училище, където на почит са знанията. А именно това води и до успехите.

Като директор и преподавател в Училища ЕВРОПА-Троян, поздравявам нашите ученици за тяхната упоритост  и  целеустременост през годините и за високите резултати на изпитите за сертификати на Кеймбридж. Пожелавам  им нови   успехи  и смело  да сбъдват мечтите си. Такива ученици са не само мечта, но и радост, и гордост за всеки учител! А на нас преподавателите, нека си пожелаем още много и все така  будни, и мотивирани ученици, които да радват родителите си, и нас с успехите си."

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail