Училища ЕВРОПА отваря езиков кабинет в Девин!

16 Септември 2020

ВАЖНО! Каним всички родители на ученици от  СУ„Христо Ботев”, гр. Девин на опознавателна среща!

Заповядайте на 2 октомври от 14:30 до 16:30 ч. в училището. Ще имате възможност да се запознаете с представители на училището и с условията на обучение, както и да запишете децата си на място.

От 17.00 ч. ще се проведе и родителска среща, на която ще получите подробна информация за Училища ЕВРОПА и 25 годишния ни опит в преподаване на чужди езици, за учебните ни програми, разработени в сътрудничество с University of Westminster - Лондон и ICC-The International Language Association, за възможностите за подготовка и и полагане на изпити оторизирания ни център към Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

От учебната 2020/2021 година Училища ЕВРОПА предоставят възможност за обучение по английски език на ученици от 1-ви до 6-и клас в  СУ„Христо Ботев” гр. Девин.                                                 

ЦЕЛОГОДИШНО ОБУЧЕНИЕ

за ученици от 1- 6  клас

Заниманията се провеждат 2 пъти седмично  от октомври до май. Продължителността на занятието зависи от класа и нивото. Учениците от 3ти клас нагоре полагат входящ тест за определяне на ниво. Обучението е насочено към уменията слушане и говорене, четене и писане. Целта е  да мотивираме децата да ползват езика активно в езикова среда, максимално близка до реалната.

Следвайки в годините нивата  предлагани в „Училища Европа”, в края на средното си образование, учениците ни владеят английски език на ниво на завършена езикова гимназия. Предимството им е, че защитават  това  ниво с международен сертификат на Университета Кеймбридж. През годините средната ни успеваемост на тези международни изпити е между 85 – 95 %.

Вече над 25 години Училища ЕВРОПА® са водещи в чуждоезиковото обучение в България. Името ни винаги е било синоним на качество, доказвано многократно от резултатите на учениците ни у нас и по света.  Тяхната успешна професионална и житейска реализация са нашата мотивация да продължаваме уверено напред. Ето няколко важни факта за нас:

Училища ЕВРОПА® са най-голямата образователна верига за изучаване на чужди езици в България, разполагаща с 42 учебни бази в цялата страна.

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge English Language Assessment при Университета Кеймбридж.

За постигнати високи резултати Училища ЕВРОПА® са отличени с Европейски езиков знак за качество и иновативни практики от Европейската комисия.

ЗАПИСВАНЕ ЗА УЧЕБНАТА  2020/2021

Преференциални такси за учениците на СУ „Христо Ботев”

Облекчена схема за плащане на учебната такса: на 3 или 4 части 

Внимание! Допълнителна отстъпка от таксата само за записалите се до 30 септември 2020 г. !

За повече информация ни потърсете на телефон 0886 445 498.

Определи безплатно нивото си по английски език!

За ученици от 3 клас нагоре нивото се определя с входящ тест. Теста може да направите онлайн тук или на място в СУ "Христо Ботев", гр. Девин на 2 октомври между 12.00 и 14.00 часа.

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 2-5 КЛАС

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (I част - Use of English)

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (II част - Writing)

 ВЯРВАМЕ, ЧЕ С РАБОТАТА СИ ЩЕ СПЕЧЕЛИМ И ВАШЕТО ДОВЕРИЕ!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail