Училища ЕВРОПА-Лом с награда за духовност, креативност и иновативни практики

12 Октомври 2022

Училища ЕВРОПА в регион Лом заслужи тазгодишната награда на името на основателя на веригата за чуждоезиково обучение Георги Христов за духовност, креативност и прилагане на иновативни практики в чуждоезиковото обучение.

Отправяме специални поздрави към екипите на Училища ЕВРОПА в учебните ни центрове в Лом и Козлодуй и благодарим за отдадеността им през изминалата година и положените усилия за запазване на високо ниво на обучение.

Идеята за духовност, креативност и прилагане на иновативни практики в обучението е основополагаща за Училища ЕВРОПА вече 30 години. Качественото образование и възпитаване на българските деца в любов към познанието, в любознание и дори любопитство е това, което може да промени настоящето и бъдещето на България. Всичко това, което може да се открие вече три десетилетия във всеки град в България, където има учебен център на Училища ЕВРОПА.

Надяваме се, че „Звездата на познанието и креативността“ на Георги Христов ще насърчи още повече качествената работа на учители, директори и всички, които са част от Училища ЕВРОПА в цяла България.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail