Възпитаници на Училища Европа от Югозападна България ще получат сертификати на Кеймбридж на тържествена церемония в Банско

15 Септември 2018

На знаковата за българската просвета и образование дата - 15 септември, семейството на Училища Европа с учебните бази в Югозападна България, ще отбележи поредното израстване на възпитаниците си.

38 ученици на Училища Европа от Перник, Радомир и Кюстендил ще получат заслужените с много труд, не само на изпита, но и през цялата учебна година, сертификати на Кеймбридж от юнската изпитна сесия.

За някои това е първото, за други - поредното, но не и последно стъпало в овладяването на английския език и в развитието им като личности.

Тази година има особено значение за нас – Училища Европа навършват 25 години!

25 години езиково обучение и сертифициране на най-високо ниво, в 43 учебни бази в 37 български града. Десетки хиляди са учениците, на които сме дали възможност да постигнат повече в своето образование, кариера и личностно израстване. Благодарим на всички тях за доверието, което ни гласуваха през годините. Доверие, което ще продължим да заслужаваме с труда и знанията на всички наши учители, директори и служители във всяка класна стая.
За нас е чест, че отбелязваме 25-годишния юбилей на Училища ЕВРОПА и в значимия за българската история и вписания в световната карта на зимните курорти град Банско, който е и средище на многожанрови културни прояви.

За връчването на престижните международни сертификати от изпита на Cambridge English Language Assessment, на церемонията ще присъстват ученици на Училища ЕВРОПА от Югозападна България, включително и от най-младите ни учебни бази в Банско и Разлог.

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail