Тържествено връчване на сертификатите на Кеймбридж в Училища ЕВРОПА - София

27 Септември 2019

На 26 септември, Европейския ден на езиците, от 18:30 ч. се състоя тържествено връчване на сертификатите на Университета Кеймбридж на нашите малки и големи възпитаници от Училища ЕВРОПА - София, явили се на изпитните сесии през месец юни 2019 г. в оторизирания ни изпитен център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж.

Тържеството се проведе в голямата зала на хотел „Св. София”, на ул. "Пиротска" №18, която се изпълни с ученици, заслужили ценните сертификати, техни роднини, близки и приятели.

Всички наши явили се на сесията ученици защитиха блестящо знанията и уменията, придобити в учебните центрове на Училища ЕВРОПА – София.

Гости на тържеството бяха Владимир Христов - управител на Европейски център за обучение и квалификация, носител на марката Училища ЕВРОПА, Боян Савчев - ръководител на Център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment  English при Университета Кеймбридж, Маргарита Христова - управител на Училища ЕВРОПА, регион София, учители и методици.

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят нови възможности за младите хора на България - да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло.

Желаем успешна нова учебна година на всички наши ученици в учебните ни центрове в София!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail