Сертификати на Кеймбридж зарадваха най-малките ученици на Училища ЕВРОПА

16 Септември 2021

Училища ЕВРОПА отпразнува в първия учебен ден успеха на 20 свои възпитаници от учебните бази в Перник, Радомир и Кюстендил.

На тържествена церемония, те получиха сертификати на Университета Кеймбридж за отличното си представяне в лятната изпитна сесия. Това са най-малките ученици на Училища ЕВРОПА, кандидатствали за първите сертификати Young Learners English в три нива.

С гордост отбелязваме 100 процента успеваемост, като 12 от сертификатите са за безгрешни изпитни тестове, а осем са с 90% правилни отговори!

Проведената церемония е първата за тази година. Предстои връчването на сертификати на Университета Кеймбридж на още 41 ученика от по-високите нива, доказали също на 100 процента знанията си по английски език пред изпитната комисия.
С този, достоен за възхищение повод, Училища ЕВРОПА отбеляза и 28 години от откриването на първата учебна база в Перник и региона.
Управителят на Училища ЕВРОПА за Югозападна България Албена Дамянова поздрави присъстващите с благодарност за доверието. Родители и гости аплодираха за успехите учениците и техните учители. Гост на церемонията бе заместник-кметът на Община Перник Стефан Кръстев, който връчи сертификатите. Водосвет за здраве и за по-добра учебна година отслужи отец Марио.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail