Santa’s Grotto - среща с истинския Дядо Коледа в Училища ЕВРОПА-Велико Търново

01 Декември 2022

Шейната на Дядо Коледа каца в Училища ЕВРОПА – Велико Търново в нощта срещу 1 декември 2022 г. С това ще поставим началото на отброяването на 24-те дни в адвент календара, оставащи до Коледа, 25 декември, когато белобрадият старец ще посети всеки дом, за да остави така мечтаните подаръци.

Крис Крингъл, Санта Клаус, Дядо Мраз или Св. Николай - това са част от имената, с които Дядо Коледа е известен по света. Той е символ на добрина, смирение, щедрост, мъдрост и любов. Той е олицетворение на щастието в очите на малки и големи в коледния ден.

Каним Ви на среща с истинския Дядо Коледа! По традиция Santa’s Grotto или „Къта на Дядо Коледа“, било то в търговски център, увеселителен парк, къщичка или площад, е мястото, където децата прошепват в ухото на усмихнатия гост какво биха искали да им донесе за Коледа.

Можете, при желание, да напишете и своето писмо до Дядо Коледа и лично да му го предадете на 30 ноември или 1 декември от 16.30 ч. до 18.30 ч. (сряда и четвъртък)/ в преобразения офис на Училища ЕВРОПА – Велико Търново на ул. „Ниш“ 7, ет. 4.

Нека запазим коледния дух! Нека сбъднем детските мечти в нашата организирана среща с истинския англоезичен белобрад старец и потопим децата в магията на Коледа! Да седнат в скута на Дядо Коледа, да му стиснат ръка или просто да разменят няколко мили думи с него на неговия роден английски език ще остави траен спомен в сърцето на всяко дете.

Всеки, който желае може да си направи снимка с Дядо и Баба Коледа, да попее коледни песни, да опита вкусни коледни курабийки и дори да подръпне брадата на Дядо Коледа, за да се увери, че той действително съществува! Магията е жива!

Заповядайте!

 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail