Rezept für Erfolg   

13 Март 2017

За близо четвърт век Училища ЕВРОПА в Троян се утвърдиха като място, където будните деца на града се подготвят за бъдещето. Програмата „Немски като втори чужд език“ е част от рецептата на успеха, благодарение на която децата имат възможност да започнат изучаването на втори език. Въпреки голямата натовареност, най-малките ученици по немски успешно завършиха първо ниво и получиха своите заслужени сертификати. С много трудолюбие, постоянство и интерес децата положиха основите на своите умения с езика на Гьоте и без колебание продължават във второ нивo заедно с нашия умел и чаровен преподавател Frau Staneva. Адмирации за постигнатото и успех с продължението!

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail