Открит урок за семейството в Училища Европа - Перник - "Изток"

22 Ноември 2018

Училища Европа в Перник - "Изток" проведе открит урок пред директора на Учебен център "Училища Европа" - Радомир, преподавател по английски език и методик за учебните бази в Югоизападна България - Албена Асенова.

Най-малките ни ученици - първокласници от група J2 с преподавател Божена Христова се представиха блестящо с познанията си по темата: "Семейството". Като талантливи актьори, те влязоха в ролите на мама, татко, баба, дядо, брат и сестра, представиха и в рисунки своите семейства.

Часовете по английски език с най-малките ученици на Училища Европа от ниво J2 в Перник- "Изток" са не само ползотворни, но и интересни и забавни, а понякога и шумни.:) Настоящата тема за членовете на семейството, както и уважителните обръщения при молба и благодарност  влезе в часовете и на  групата с преподавател по английски език Йоанна Калинова.

КАЛЕНДАР

Курсове за подготовка за изпитите на Кеймбридж B2 FIRST и C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE), C1 Advanced (CAE) са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво, която дава възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

30
Ноември
100 + 150 часа интензивни курсове за възрастни по английски, немски и френски в Училища ЕВРОПА - Добрич

Училища ЕВРОПА - Добрич стартира интензивни курсове за възрастни през декември с продължителност 100 учебни часа + до 150 часа онлайн подготовка.

05
Декември
Escape School - коледно бягство в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Състезанието ще е на английски език и ще се състои на 07.12.2019г. /събота/, в сградата на Училища ЕВРОПА - Велико Търново на ул. Ниш 7. 

07
Декември
Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail