Онлайн курсове по английски език

10 Септември 2020

Онлайн курсовете по английски език в Училища ЕВРОПА® се провеждат с преподавател на живо и изградена собствена e-learning платформа с учебни материали за всички нива, което позволява пълноценно изучаване на езика. Обучението е в следните формати:

  • Целогодишно езиково обучение: от 1 октомври до 31 май
  • Ускорено езиково обучение: 4-6 месеца през цялата година
  • Интензивно езиково обучение: 2-3 месеца през цялата година
  • Модулно езиково обучение: съгласно изискванията на клиентите

Училища ЕВРОПА предлагат курсове за деца и възрастни, както и за фирми и институции за всички нива по Общата европейска езикова рамка.

Заниманията са два пъти седмично, в удобно за обучаемите време. Опитните ни преподаватели използват оригинални учебни системи и съвременна методика, включваща езикови игри, практически занимания и изпълнение на творчески задачи.

Развиват се уменията слушане, говорене, четене и писане, и се възпитава усет към езика.

Провежда се текущ контрол чрез тестове по международни стандарти. Успешно завършилите получават сертификат за съответното ниво от ЕСЕТ и ICC-The International Language Association, съгласно Общата европейска езикова рамка, Europass езиков паспорт и/или Европейско езиково портфолио.

БОНУС! Всички курсисти получават до 150 допълнителни часа безплатна онлайн подготовка в e-learning платформата ни   „Училища ЕВРОПА+” .

КУРСОВЕ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА ДЕЦА И УЧЕНИЦИ

От предучилищна възраст до 12 клас

Обучението по английски език е съобразено с възрастовите особености на децата, с техния общ езиков и житейски опит. Децата активно участват в учебния процес и се запознават с чуждия език като друг код за общуване. Поставят се основите на овладяването на английския език, като у децата се развиват уменията слушане, говорене, четене и писане, и се възпитава усет към езика.

Завършилите ниво P2, S1 и S2, S3 и S4  получават безплатна подготовка за явяване на тестовете за сертификати на Кеймбридж YLE -  Starters, YLE - Movers и Flyers и  KET и PET на Cambridge  Assessment English.

 ПОДГОТОВКА ЗА ИЗПИТИ  ЗА МЕЖДУНАРОДНИ СЕРТИФИКАТИ

Училища ЕВРОПА® са оторизиран център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж. Учебните центрове на Училища ЕВРОПА® в страната са удостоени със статут Exam Preparation Centre (Център за подготовка за изпити) на Cambridge Assessment English. При нас можете да се подготвите за всеки един от изпитите за международно признатите сертификати на Кеймбридж – за деца, ученици и възрастни. Гордеем се с натрупания през годините опит в подготовката и провеждането на изпити за сертификати на Кеймбридж на най-високо ниво и изключително високите резултати на нашите кандидати.

ЕЗИКОВО ОБУЧЕНИЕ ЗА ВЪЗРАСТНИ

Целогодишно обучение – от 1 октомври до 31 май, два пъти седмично, в удобно за вас време и интензивни курсове по английски език. Обучението по английски език се води от висококвалифицирани преподаватели по оригинални английски учебници и помагала, с аудио- и видео-периферия и мултимедийни продукти. Специално разработени програми по разговорен английски – Speak Up, по бизнес английски език  - "Let's Talk Business”  , разработен със съдействието на Университета Уестминстър в Лондон, Обединеното кралство и ICC - Международната езикова асоциация, както и курс по юридически английски - Legal English Ad Hoc.

Онлайн тестове по английски език

Направете онлайн тест за установяване на  вашето текущо ниво на знания по английски език. След като проверим теста, ще се свържем с вас на посочения телефон или имейл, за да обсъдим резултата ви и възможностите за обучение при нас.

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 2-5 КЛАС

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (I част - Use of English)

ТЕСТ ПО АНГЛИЙСКИ ЕЗИК ЗА УЧЕНИЦИ 5-12 КЛАС, СТУДЕНТИ И МЛАДИ ВЪЗРАСТНИ (II част - Writing)

Записване онлайн! 

Ако желаете, може да се запишете и онлайн. Отворете, попълнете и ни изпратете ЗАЯВЛЕНИЕ ЗА ЗАПИСВАНЕ 

Възможност за разсрочено плащане на вноски
Целогодишни отстъпки
  • 20% за второ дете или друг член от семейството
  • 30% за студенти
  • 50% втори чужд език
Очакваме ви на телефон:02/ 980 08 12 
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail