НОВО! Турнир на Знаещите в Летен лагер Пампорово 2021

25 Юли 2021

Игрите, викторините и състезанията са един от най-добрите и забавни начини да се научи нещо ново или да се затвърди наученото.

Поради тази причина,  тази година в летния ни езиков лагер в Пампорово децата ще се включат в страхотния Турнир на Знаещите. Както знаете от предишните ни лагери, по традиция разделяме децата на три възрастови групи – Врабчета, Таралежи и Лъвчета. Сега всяка възрастова група  ще се раздели на отбори, които ще вземат участие в едноседмичен турнир.  

Образователните ни експерти са приготвили много въпроси от различни области на познанието, съобразени, разбира се, с учебния материал, изучаван в училище в съответния клас, като всеки ден в специално подготвените мултимедийни зали ще се провежда по един кръг от състезанието.

Разбира се, накрая на лагера ще има и победители, и награди, като обявяването им ще стане в последната вечер, край лагерния огън.

Надяваме се, освен удоволствието от премерване на сили, тази наша инициатива ще донесе и образователни ползи на децата, записали се в нашия лагер.

Очаквайте новини от лагера всеки ден на фейсбук страницата ни!

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail