Нови инициативи в Училища ЕВРОПА - Пловдив

09 Септември 2019

С обич, за вас, които сте ни избрали, имаме удоволствието да ви представим две наши инициативи, които стартират в базата на Училища ЕВРОПА - Пловдив от началото на новата учебна година.

 МОТИВАЦИОННИ ЛЕКЦИИ

За учениците от Р нива, S нива, FCE и CAE предоставяме по 2 бонусни занятия на теми, по които за съжаление няма учебен предмет в училище, нито учебник. Но животът понякога изисква знания, които не сме получили навреме.  Емоционална интелигентност, мотивация и постигане на успех, култура на общуване и взаимоотношения, управление на времето, лидерски умения – това са само част от темите, които ще бъдат засегнати в интересни и съобразени с възрастта презентации.

 КАБИНЕТ НА ПСИХОЛОГА

От тази учебна година на разположение на учениците и родителите на учебна база Пловдив ще функционира кабинет на психолога. Всички консултации във връзка с дисциплината, мотивацията и представянето на учащите се са БЕЗПЛАТНО предоставяни с цел постигане на максимално високи резултати в спокойна и подкрепяща учебна атмосфера.

Как да се запишете за обучение?

  1. Обадете ни се, пишете ни или елате на място в нашата учебна база на ул. "Свети Горазд" № 6, ет. 2.
  2. Ще Ви направим безплатен входящ тест за установяване на ниво и ще обсъдим с Вас, кое е най-подходящото за нуждите Ви обучение.
  3. Ще попълните необходимите формуляри за записване, с което ще дадете начало на нещо полезно за Вас или Вашето дете за цял живот!
Очакваме ви на телефони: 032 / 641 909, 0882 886 318
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail