Училища ЕВРОПА събра ученици, родители и приятели на празник в Римският стадион в Пловдив

01 Октомври 2019

Училища ЕВРОПА стана част от празничния фест в Пловдив през изминалия уикенд, като организира тържествено връчване на сертификатите на Университета Кеймбридж и откриване на новата учебна година на Римския стадион.

Препълненият стадион едва побра всички ученици, родители и приятели от учебните ни центрове в Пловдив, Стара Загора, Пазарджик, Казанлък, Смолян и Панагюрище.

За пореден път нашите малки и големи възпитаници от Училища ЕВРОПА, явили се на изпитните сесии през месец юни 2019 г. в оторизирания ни изпитен център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English при Университета Кеймбридж защитиха блестящо знанията и езиковите си умения и заслужиха ценните сертификати. Тържествено беше открита и новата учебна година на Училища ЕВРОПА - Регион Пловдив и Регион Стара Загора.

Гости на тържеството бяха Владимир Христов - управител на Европейски център за обучение и квалификация, носител на марката Училища ЕВРОПА, Боян Савчев - ръководител на Център BG015 ECET - Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment  English при Университета Кеймбридж, Стефан Новоселски – заместник директор на отдел „Прием на студенти” в Американски университет в България, Галя Георгиева, управител на Училища ЕВРОПА Регион Пловдив, Галина Боцманова – управител на Училища ЕВРОПА Регион Стара Загора, Венета Джалдети, директор на Училища ЕВРОПА Пловдив, учители и методици.

Връчването на престижните сертификати беше истинска емоция както за най-малките, така и за най-големите наши ученици.

Богатата празнична програма включваше изпълнения на студенти от клуб “Бродуей” към Американския университет в България, които  изпяха култови песни от мюзикъла „Коса” и събраха овациите на публиката. На сцената се изявиха и Детска вокална формация „Омайниче“, с диригент Таня Орманова, Анастасия Брусева с песента „Dream On” на групата Aerosmith, в аранжимент на постмодерен джубокс и Дует Терзиеви с пиринска китка от народни песни.

Международно признатите сертификати на Кеймбридж отварят нови възможности за младите хора на България - да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло.

Желаем успешна нова учебна година на всички наши ученици в учебните ни центрове в цялата страна.

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail