Лятна езикова занималня „Summer in the City“

10 Юни 2020

Ваканция „Summer in the City“

Лятна езикова занималня

Целодневна лятна езикова занималня в София през месеците юни и юли за деца от 6 до 12 години.

Малките групи от 6 деца позволяват персонално внимание към всяко дете, при стриктно спазване на хигиената в учебните зали, дезинфекция и спазване на дистанция.

Начало: 10 юни

Място на провеждане: ул. „Кн. Борис I“ № 99 (в идеалния център на София, зад Съдебната палата).

Занятията стартират на 10 юни и ще се провеждат от 9.00 до 17.30 часа всеки работен ден  без събота и неделя.

Защо да изберете „Summer in the City“?

При нас децата ще открият забавната страна на изучаването на английския език по специално подготвена програма в интерактивна среда, която включва тематични презентации, ролеви игри, състезания и много други дейности, развиващи езиковите умения, без да натоварват прекомерно децата.

Заниманията по английски се провеждат всеки ден по два часа в мултимедийния кабинет на Академия Европа от висококвалифицираните учители на Училища ЕВРОПА. 

Програмата включва образователни разходки в центъра на София под наслов „Приключения в древна Сердика“

Децата ще научат повече за антична Сердика, за историята на Ротондата и базиликата „Св. София“, на Централна баня, днес Регионален исторически музей-София, ще се разходят по древния римски „декуманус максимус“, ще разгледат артефактите в Археологическия музей и Националния етнографски музей. Ще бъдат организирани спортни игри и пикник в градинката пред Народния театър, градинката зад Националния етнографски музей и в Борисовата градина.

Ще ни гостува и „Работилничка за бисквитки“, от която децата ще получат предварително изпечени бисквитки, които да украсят с декорация с напътствията на специалист сладкар.

Занималнята ни се намира в идеалния център на София, зад Съдебната палата предлага прекрасни условия в една от емблематичните сгради на София от 30-те години на ХХ век, в близост до Музея на София, комплекс Антична Сердика и градинката пред Народния театър. Удобство е и разположението в близост до метростанция „Сердика“ и последната спирка на трамваи № 5 и 8 зад Съдебната палата.

Цени  за лятна езикова занималня „Summer in the City“ 

1 седмица - 200.00 лв.

2 седмици - 380.00 лв.

4 седмици - 740.00 лв.

Пробен ден - 50.00 лв.

В цената са включени и учебните материали.

Цената не включва храна - осигурява се от родителите - както и допълнителни разходи за входни билети за музеи, транспорт.

Офертата за езиковата занималня е валидна при  записани 5 деца. 

За повече информация и записване, всеки работен ден от 9.00 до 17.30 ч. на тел.: 02/988 42 20

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail