Летни интензивни курсове в Училища ЕВРОПА – Велико Търново

01 Юли 2019

Направи важната крачка сега!

Ние в Училища ЕВРОПА вярваме, че доброто образование и владеенето на чужди езици, потвърдено от международно признатите сертификати на Кеймбридж, отварят нови хоризонти и възможности за младите хора на България, да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот като цяло.
Не отлагайте, запишете се сега и се възползвайте от страхотната ни лятна отстъпка - 30% до 40% отстъпка от редовната годишна такса за тези курсове!

Летни интензивни курсове за ученици и възрастни

Нива:

В1 Intermediate
B1+ Upper Intermediate

Тези курсове са поредното стъпало в изучаването на английския език. Те поставят реалистични цели пред учениците и им помагат да бъдат по-уверени и сигурни в прилагането на знанията си по английски език. Това са важни стъпки към овладяването на езика и полагане на изпити за сертификати на Кеймбридж на по-високи нива.

Продължителност: 110 часа
Начало: 1 юли 2019 г

Летни сертификатни интензивни курсове 

Нива:

B2 First
C1 Advanced

Сертификатите B2 First (FCE) и C1 Advanced (CAE) на Cambridge Assessment English са сред най-високите и доказват способност да се използва езикът на ниво над средното за работа и обучение, както и квалификация на високо ниво. Тези сертификати дават възможност за работа и обучение в над 20 000 университета, компании и държавни учреждения по целия свят.

Продължителност: 140 часа
Начало: 1 юли 2019 г
Очакваме ви: 062 62 85 61, 0887 366 333
ВНИМАНИЕ! При записване получавате от 30% до 40% отстъпка от редовната годишна такса за тези курсове.

 

За записване и информация: гр. В. Търново, ул. "Ниш" 7, ет.3, тел.062 62 85 61, 0887 366 333

НОВИНИ

С настроение започна учебната година в Училища ЕВРОПА - Велико Търново
С настроение започна учебната година в Училища ЕВРОПА - Велико Търново

Изкачването на стълбицата на нивата по Европейската езикова рамка не е лека задача, затова си пожелаваме и тази година да бъде също така успешна! 

Училища ЕВРОПА - Добрич връчиха сертификатите на Кеймбридж от юнската сесия
Училища ЕВРОПА - Добрич връчиха сертификатите на Кеймбридж от юнската сесия

Училища ЕВРОПА - Добрич организираха през изминалия уикенд тържествено връчване на сертификатите на Университета Кеймбридж на всички свои възпитаници, защитили успешно знанията си по английски език на юнската изпитна сесия в оторизирания ни изпитен център BG015 ECET-Europe Schools за изпитите на Cambridge Assessment English.

Официално връчване на сертификатите на Кеймбридж в Училища ЕВРОПА - Монтана
Официално връчване на сертификатите на Кеймбридж в Училища ЕВРОПА - Монтана

Ученици, родители и приятели на Училища ЕВРОПА се събраха за пореден път заедно, за да стартират с настроение поредния етап от пътя на овладяване на английския език.

Виж всички
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail