Кюстендил празнува 25 години Училища ЕВРОПА!

14 Май 2018

25 години Училища ЕВРОПА!

За юбилейното тържество на площад "Велбъжд" паркира Big Red Bus. Кюстендил е третият български град, след Перник и Радомир вчера, в който лондонският автобус впечатли малки и големи. Площадът огласиха с изпълненията си талантливите деца на Училища Европа, благотворителният базар също предложи уникални предмети на посетителите и приятелите ни.

Благодарим на многобройните бивши, настоящи и бъдещи ученици на Училища ЕВРОПА, които уважиха празненството ни и им пожелаваме слънчево лято и незабравими спомени. 

Да подадем ръка!

Тържествата по повод 25-годишнината на Училища ЕВРОПА в Перник, Радомир и Кюстендил бяха и с благотворителна цел, като събраните средства ще бъдат предоставени  на  семейството на 12-годишния Петър Димитров, който е ученик на Училища ЕВРОПА в Перник - Изток в ниво S1.  Момчето е родено със спина бифида и има редица съпътстващи заболявания. Средствата са необходими за рехабилитация, за да стъпи Пепи по-здраво на краката си и да проходи. 

Ранни записвания за новата учебна 2018/19 година

Вече 25 години ние вярваме, че доброто образование и владеенето на чужди езици отварят нови хоризонти и възможности за младите хора на България, да завършат престижни университети, да имат блестящо кариерно развитие и по-добър живот.

Три поколения, преминали през класните стаи на Училища ЕВРОПА, го доказват със своята житейска и професионална реализация.

Разберете повече за възможностите за обучение през лятото и за бонусите и отстъпките за ранно записване за новата учебна година в офисите на Училища ЕВРОПА в Радомир. Очакваме ви: 

078 / 551 151; 0879 449 230

 

Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail