Конкурс в Инстаграм - Моят учител в Училища ЕВРОПА!

29 Май 2023

Конкурс на Училища ЕВРОПА в Инстаграм

#MyTeacherinEuropeschools

Участвай в нашия конкурс #MyTeacherinEuropeschools в Инстаграм и спечели страхотни награди!

Ако си настоящ или бивш ученик на Училища ЕВРОПА и имаш (или си имал) супер як учител или учителка по английски език - сподели го с всички и покажи твоята благодарност! Направи си селфи с твоя учител/учителка по английски език от Училища ЕВРОПА (или използвай архивна снимка), качи го на профила си в Инстаграм с хаштаг #MyTeacherinEuropeschools и напиши защо според теб той/тя е специален/специална.

Конкурсът ни стартира на 29 май и ще приключи на 9 юни. На 15 юни ще бъдат обявени четиримата печеливши, които ще бъдат избрани с томбола. А наградите са страхотни - едни безжични слушалки с микрофон PowerLocus P2 и 3 брандирани детски раници.

Ето как да се включите в конкурса:

 1. Последвайте ни в Instagram - @europeschools.
 2. Качете снимка в профила си в Instagram до 9 юни 2023 г. с описание, което съдържа хаштага #MyTeacherinEuropeschools.
 3. Профилът ви в Instagram трябва да е публичен. Деца под 13 години може да участват в конкурса през профилите в Инстаграм на своите родители.
 4. Имената на три деца, които ще получат награди, ще бъдат изтеглени с томбола.
 5. Освен това ще бъде избран победител на основа на броя "харесвания"(лайкове), които неговите (или нейните) снимки  ще получат в социалните медии.
 6. Четиримата победители ще получат следните награди:

1 награда - безжични слушалки с микрофон PowerLocus P2.

3 награди - брандирани раници. 

 1. Краен срок за участие: 9 юни 2023 г.

Играта е организирана от ЕСЕТ ООД, носител на марката Училища ЕВРОПА и е част от кампанията за насърчаване на изучаването на чужди езици и избора на професията учител по чужд език.

Общи условия:

 1. Организаторът на конкурса #MyTeacherinEuropeschools е ЕСЕТ ООД. Конкурсът не е спонсориран, подпомогнат или администриран от или свързан с Instagram. Всеки участник в конкурса освобождава напълно Instagram от отговорност.
 2. Конкурсът е достъпен за всички настоящи и бивши ученици на веригата за чуждоезиково обучение Училища ЕВРОПА.
 3. Конкурсът стартира на 29.05. 2023 г. и ще приключи в полунощ на 9.06. 2023 г. ("Период на конкурса")
 4. За да участвате в Конкурса, трябва да завършите следните стъпки:

Стъпка 1: последвайте профила на @europeschools в Instagram.

Стъпка 2:

 1. качете снимка в профила си в Instagram, направена лично от вас, с описание, което съдържа хаштага #MyTeacherinEuropeschools.
 2. За да участвате в конкурса, профилът ви трябва да е публичен. След публикуване, снимката трябва да остане в профила ви до края на периода на Конкурса, упоменат в т. 3 по-горе, в противен случай участието ви може да не бъде признато.
 3. Изпращането на снимки в съответствие с т. 4 по-горе и включването в Конкурса ще се счита за приемане на и обвързване с правилата на Конкурса и настоящите условия. Всички по-нататъшни инструкции за участие, предоставени от ЕСЕТ ООД и публикувани в тази уеб страница или профила @europeschools в Instagram, ще бъдат част от правилата на Конкурса.
 4. Няма ограничение за броя снимки, които можете да качите, за да участвате, но всяка снимка трябва да бъде уникална и да спазва настоящите правила и условия.
 5. Приемат се снимки, които са променени чрез софтуер за редактиране на изображения или еквивалентни програми. Участникът гарантира, че подобряването на снимката е извършено чрез използване на законно придобит софтуер.
 6. На участниците е забранено да отбелязват или изпращат опозоряващи, клеветнически, неприлични, порнографски, обидни, заплашителни или незаконни материали (както снимки, така и свързани коментари/етикети) или материал, който може да представлява или насърчава поведение, което би се сметнало за престъпление, би довело до подвеждане под гражданска отговорност или би нарушило по друг начин закон или правилата за използване на Instagram. Участниците нямат право да изпращат снимки, които включват водни знаци, заслуги за снимки или марки на трети страни.
 7. С участниците, чиито изображения са избрани за печеливши посредством томбола, ще бъде осъществена връзка чрез Instagram Direct от профила на @europeschools в Instagram и те ще бъдат помолени да изпратят EXIF данните, свързани с избраната снимка, за да покажат съответствие с изискванията за участие. ЕСЕТ ООД ще се свърже с потенциалните победители по имейл с инструкции как да получат наградата си. Ако даден участник не отговори и не изпълни инструкциите в първоначалното съобщение от Instagram Direct в рамките на пет (5) дни или ако данните разкрият, че снимката не отговаря на настоящите условия, участникът няма да има право да получи наградата и ще бъде избран друг победител.
 8. Не е възможна смяна на наградите срещу пари в брой или кредит. Наградите не могат да се разменят или прехвърлят. Ако наградата не може бъде предоставена по някаква причина, ЕСЕТ ООД си запазва правото да предостави друга такава с еквивалентна стойност.
 9. Връзката с победителите ще бъде осъществена от профила @europeschools в Instagram до края на месец юни 2023 г., а наградите ще бъдат изпратени до края на месец юли 2023 г. безплатно. Наградите ще бъдат доставени само до адреси в Р България.
 10. Изпращайки снимки за Конкурса, участникът гарантира, че: (1) снимките отговарят напълно на правилата на конкурса и настоящите общи условия; (2) снимките са оригинални; (3) участникът притежава всички права (включително авторски) върху снимката/ите; (4) снимките не нарушават правата на трето лице (включително правото на публичност, поверителност или други еквивалентни лични права) и е получил разрешение да използва изображението от всяко лице от изпратените снимки. Участникът потвърждава, че изпращането на изображения от други източници (включително други уеб сайтове или блогове) е забранено и използването на такива без разрешение може да представлява нарушаване на авторското право.
 11. Изпратените снимки може да бъдат изключени от конкурса, а наградите да бъдат анулирани, ако ЕСЕТ ООД с основание установи нарушаване на изискванията за участие, настоящите общи условия или обществения ред и морал.
 12. Участникът предоставя на ЕСЕТ ООД неотменим, неизключителен и безплатен лиценз да копира, променя, редактира, адаптира, публикува, възпроизвежда, показва, разпространява или използва по друг начин изпратените снимки във всички онлайн носители в Европа след участието в Конкурса. По-конкретно, участникът признава и се съгласява, че изпратените снимки може да бъдат публикувани в уеб сайтовете и профилите в социалните мрежи на Училища ЕВРОПА и че ЕСЕТ ООД може да редактира или модифицира снимките (например изрязване или добавяне на изображение, музика или звукови ефекти).
 13. ЕСЕТ ООД не поема отговорност във връзка с използването за публикуване на изпратените снимки и участникът ще носи цялата отговорност за разрешаването на спорове с трети лица, свързани с изпратените от него снимки за собствена сметка. Участникът се съгласява да освободи от отговорност и предпазва ЕСЕТ ООД, нейните свързани компании, директори, служители и агенти от и срещу всякакви искове, щети, загуби, разходи или разноски, произтичащи от участието му в Конкурса, включително използването от ЕСЕТ ООД на изпратените снимки и приемането или използването на наградите от страна на участника.
 14. ЕСЕТ ООД не прави декларации или гаранции, независимо дали са изрични, или подразбиращи се, за този Конкурс или наградите освен изрично описаното в настоящите общи условия. Също така не носи отговорност за технически грешки или грешки в платформата Instagram, които може да попречат на даден потребител да участва в Конкурса, да получава или изпраща директни съобщения.
 15. Личната информация на участниците ще се обработва в съответствие с Политика за защита на личните данни в Училища ЕВРОПА и ще се използва само за административни рекламни цели на Конкурса, включително за комуникации, свързани с него, управление на участващите снимки, изпращане на наградите, показване на печелившите снимки, маркетингови и промоционални дейности на ЕСЕТ ООД и за цели, свързани с тези дейности. За печелившите снимки ЕСЕТ ООД може да публикува вашето име, освен ако не възразите такава информация да бъде публикувана.
 16. Цялата лична информация, предоставена от участниците, ще бъде унищожена или изтрита след края на Конкурса освен в случая на победители и участници, чиито снимки ще се използват.
 17. Неуспешното прилагане от страна на ЕСЕТ ООД на което и да от тези общи условия не представлява отказ от права по съответната клауза.
Научи повече
Виж всички
попълнете полето
невалиден e-mail